maanantai 25. heinäkuuta 2011

2!

Osoitan aktiivisuuttani kirjoittamalla tämän päivän aikana toistamiseen. Ehkä annan itselleni tällä tavalla luvan joskus luistaa uudesta velvollisuudestani. No, hope not!
Tiksistä sain viimisen holtsun sanakirjan kappaleen ommaan laukkuuni, maksua vastaan tosin, ja uunituoretta palkkaa siivutti myös yllättävä matkalaukkumaksu. Kiitos vaan AirBaltic paskanpala piece of shaiba. Travellink.fi-sivustolla ei oltu mainittu laukkumaksua. Onneksi lähdin tänään enkä eilen, sillä tuolloin olis ollu no money, honey.

"Pieni maailma" on ällöttävän kulunut ilmaisu, mutta meinaan nyt sanoa että pittää paikkansa. Äsken vastaani tepasteli väsynyt maailmanmatkaaja, ihan ikioma lehtorini, joka myös näistä vaihtoasioistani on vastannut. Straight from South Africa!
Pääsin ihan kahenkeskisesti sanomaan, että nyt oon tosiaan Hollantiin menossa. Koulun verkko kun ei ole toiminut kunnolla muutamaan viikkoon..
(ps. tosin vasta tänäpänä hälle viestiä pistin, shhht)

Olen menossa tuntemattomalle miekkoselle Couchsurfingin kautta yöksi. Miehen profiilissa ei ole vielä yhtään referenssiä tai kaveria, joten pelottaa taas että päädyn lasagnen liharouheeksi. Toivokaamme, että en sentään.

Seuraavat tunnit tiedossa lukemista, nukkumista ja kirjoittamista. Koulutehtävien annan olla hetken rauhassa, olenhan jo tikkujäykkänä niitä nelisen tuntia tehnyt. Silmiä kiristää, sillä on ikävä Kahriloa.

2 kommenttia: