torstai 28. heinäkuuta 2011

tulpen!

Alako kunnolla hollannin opiskelu nyt ja mentiin niin kovvaa vauhtia, että pää on menny auttamattomasti pyörälle.
Als de lente komt, dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam.
Als de lente kompt, pluk ik voor jou tulpen uit Amsterdam.
Als ik wederkom, dan breng ik jou tulpen uit Amsterdam.
Duizend gele, duizend rooie, wensen jou het allermooiste.
Wat mijn mond niet zeggen kan, zeggen tulpen uit Amsterdaaaaaam!Alussa oli neljä tuntia pänttäämistä ja tehtäviä ja sitten oli kaksi tuntia laulamista lähinnä. Hauskaa! Minun ja kahen tytön pittää tehhä maanantaiksi esitelmä ja valittiin aiheeks homojen oikeudet. Toinen tyttö on Italiasta ja toinen Saksasta, että vähän on eri näkökulmia.. varsinkin Italiasta käsin, krhm.

Tänä armon torstain pänä en hirveesti oo ennää musutellu pyöriä, "voi miten ihanaa" jne. Alkaa ärsyttää se miten pyöräilijät tullee aina eka eivätkä ees kato onko jalankulkija tiellä vai ei. Aikamoista keilailua kyllä täällä kispailu, pittää välillä ihan henkesä eestä juosta rautavanteita karkuun.

Innolla odottamani Les Mills -tunti oli TÄYTTÄ KURAA. Ohjaaja oli niin huono, että itketti. Liikkeitä tehtiin väärässä järjestyksessä, liian paljon tai liian vähän ja kaiken lisäksi ohjaajamiekkonen vielä kappaleitten välissä hengaili, joi chillisti ja luuttus aluettaan hittaasti niin ku ostoskeskuksien elämiinsä kyllästynneet siivoojatantat. Mitä ihmettä?! Halluun Aulin ja Hannan tunnille vähän äkkiä!!! Toivottavasti Utrechtista löyän combatin, joka on uppee ja semmone ku pittääkin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti