torstai 11. elokuuta 2011

asunto? missä?

Kävin eilisaamuna pari tuntia salilla kääntymässä ja on tosiaan aika kuullunymmärtämisharjotusta sillon ku ei käy Les Millsin tunnilla. Olin nimittäin bodyshapessa ja siellä oli aika vilkas meno! Koko niskasto on ihan jumahtanut nyt ja kärsin siksi päänsärystä hamaan unentulloon saakka. Stressaa kämpänhakuasiat. Ei hirveesti auttanu ressiä ku lukkiin artikkelin siitä, miten Utrechtissa on opiskelijan tosi vaikee löytää mittään kolosta. Nyt oon sentään saannu muutaman vastauksenkin upeista kohteista;
1. Alivuokralaisena 56-vuotiaan naisen (?) luona. Talo on 15 kilometrin päässä keskustasta ja nainen polttaa sisällä, mutta kuulemma "vain" olohuoneessa.
2. Alivuokralaisena huoneessa, jota ei ole kalustettu.
3. Alivuokralaisena opiskelijakämpässä, joka on vappaa lokakuun 25. päivään asti. On sekkii parempi ku ei mittää. Sit voisin paikan päällä ehtiä kämpän vielä yheksi kuukaueksi ittellein. Saan tännään viestiä siitä onko se menny vielä vai ei.
Taitaa olla tulossa Utrecht-reissu meikäläiselle.

Tännään on kulttuurinen koe. Teimme powerpoint-esitelmät, joiden loppuslideihin piti tunkasta 20 sleutelwoordenia eli avvainsannaa. Sanat ei oo mitenkään helppoja ees suomekskaan käsittää, kun aiheina on ollu mm. water management ja geography & demography. Sit pittäis muistaa kahen laulun sanat. Ossaan sentään toiset:
Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam.. jne. Toinen onkii hankalampi laulu. Linkitän sen teille ni pääsette kuuntelemmaan, kuitenkii halluutte ;-D

1 kommentti:

  1. Täytyy myöntää, että vaikka flaamia ihan ok osaankin, niin laulun seuraaminen ei ilman tekstiä soljunu. Maar wanneer komt jij naar Belgie? Hoflijk je heeft ook een beetje vakantie? :)

    VastaaPoista