tiistai 2. elokuuta 2011

lentävä esme-kukko


Meikä on rautaa! Meikä nostaa rautaa! Oon tosi hyvällä mielellä nyt kun oon saannu ajjaa pyörällä ja nostella pumpissa painoja. Onpas miehet täällä narukäsiä ku nostivat pienemmillä painoilla ku minä.

Korjaus aamuiseen tekstiini; pyörässä lukkee The Flying Dutchman. Tännään totuin jo sen vaappuisuuteen. Edes kellon toimimattomuus ei haittaa, sillä kaikki kyllä kuulevat tuloni kirinästä kriiiiik kriiiiik.

Hollannin tunnilla teimme taas näytelmän. Tällä kertaa näyttelimme ravintola-asiakkaita. En suostunnu tillaamaan mittään salamipaisteja niin pyysin tofufileitä. Uskomatonta miten noppeella vauhilla etteenpäin mennäänkään! Kävimme läpi eri ruoka-aineita ja perjantaina on taas koe.

Koulun jäläkeen oli ekskursio botaanisessa puistossa. Jännä nähhä varmuuella sukupuuttoon kuolevia kasveja. Lempikasvini oli luultavasti Victoria-vesililja. Sen kukka avautuu kahdeksi yöksi ja painuu lopulta pohjaan ja sen lehti saattaa kantaa jopa 40 kilon painon.

Huomasin tännään olevani Katrin puutteessa. Oon syöny tuota suklaa-hasselpähkinä-sekoitusta kuin madman ja tännään tuli kaakaoöverit Alpro Soyan siivittämänä.
Kiitos, Albert Heijn, taidan ostaa tätä namia lissää heti kun vaan kynnelle kykenen..

Huomenna ei ole koulua, joten ois taas hengailua tiedossa. Taian laittaa salin kaiken eelle, niin ku ylleensä tunnun tekevän. Himottas kattoo leffoja. Lämpimästi suosittelen teille upouutta Trus-leffaa, joka rantautunnee Suomeen vasta perjantaina. Great, great movie.

3 kommenttia:

 1. Oi Esme! Minusta on lysti lukee sinun juttui! Ja haluan kuulla niitä lisää! Piä kivaa siä! Ja sit harmittelin, ettei me tunnettu, silloi ku olit harjottelee tai jotai tekee Tampereella! Vai miten se oli, kun kerroit joskus.

  Oo reipas, Anniina

  VastaaPoista
 2. En kestä! Toi pyörä on ehkä hienoin! Jääkö se jälkeen kohan kottiudut?
  Ihana lukkee näitä juttuja, kirjottelehan vaan!

  Kuutti

  VastaaPoista
 3. Olet syönyt suklaahasselpähkinä-sekoitusta kuin madam... Siis? Hehe =))

  VastaaPoista