lauantai 6. elokuuta 2011

pride-perjantai


Eilen meillä oli kaksi koetta. Ensimmäinen koe meni kuin vettä vain, mutta toisessa tuli vaikeudet vastaan. Miten sanon hollanniksi 150g makkaraa käyttämättä gramma-muotoa? Pläääh. Olen todella stressaantunut seuraavista asioista:

- Minulla ei ole vieläkään asuinpaikkaa Utrechtissa. Kirjoitan n. 5 sähköpostia / päivä saamatta vastauksia.

- En ole saanut kettään suostuteltua auttamaan minnuu siinä elokuvakorttihankinnassa. Kyssyin yheltä ikäiseltäni tytöltä eilen asiasta, vaan hän: "En tiedä, sillä äitini ja minun pankkitilit ovat linkittyneet. Täytyy kysyä äidiltä.." You are already 24 years old, for God's sakes!

- On ikävä Katria. On ikävä hänen välittömyyttään. Vaikka hän tyrmääkin monet ehotukseni suoralta käeltä, hänet on silti kohtalaisen helppo saaha mukkaan salille, lenkille, elokuvviin, näyttelyihin etc.

- Kämppikseni marmattaa. Hän on todella huonolla päällä, koska ei saanut taaskaan nukuttua niin pitkään kuin halusi. Minä joudun nukkumaan normaalia pitempään ja sitten hipsimään hiljaa täällä, koska tiiän että sitä ärsyttää herätä. Mutta mitä voin tehä? Minulla alakaa salihommat kymmeneltä ja paria tuntia ennen pittäis aamupala syyä. Miten voin tehhä sen päästämättä ääntäkään? Inhottaa koko kämppis! Sillä on hyvät hetkensä, mutta liian ussein se on nyt maininnu siitä miten joutui mm. herräämään viime sunnuntaina siihe ku tiskasin.
"Ensi sunnuntaina herään viideltä tiskaa, ni tiedät miltä tuntuu!"
Mää kuitenkin ihan ihmisten ajoissa nousen ylös, kuten tänäkin aamuna kahdeksalta.

- Katoin Anna-Selinan ottamia kuvia eiliseltä. Meikä on lihonu?! Oon kyllä huomannu syöväni semmosia juttuja, mitä en normaalisti Suomessa. Trololo. Nyt pistän stopin.

Päivällä lähin Anna-S:n ja Saschan kanssa kahtommaan lesbodokumenttia. Elokuvateatterin löyettyämme tuli suunnitelmiimme yllätysstoppi, sillä englanninkieliset tekstitykset eivät toimineetkaan. Etsimme Pride-katujuhlat siis, josta jatkoimme muutaman muun katujuhlan jäläkeen Punaisten lyhtyjen alueelle. Voi hyvänen aika, vähänkö Pridet on täällä iso juttu! Sateenkaariliput on olleet jo pari viikkoa saloissa ja ikkunoista roikkumassa ja eilinen humu oli niin suurta, etten moista Suomessa tule näkemään. Katujuhlissa huomasin myös konkreettisesti erään faktan todenperäisyyden:
hollantilaiset ovat maailman pisin kansa.
Ittellenikii tuli ihan tappi-olo siinä hongankolistaja-tungoksessa, jotta mitähän lie mini-ihmisemme Anna-S tuumannut..

Palasin kottiin vaille puoli kahentoista. Tännään jatkuu humpsuttelu.

2 kommenttia:

  1. Hei sissi! Onks KatriKIN vastarannan kiiski välillä? Luska ainakin on. Olen osittain kämppiksesi kanssa samaa mieltä, nukkua pitäisi enemmän. Just tänään luin lehdestä, että Penelope nukkuu 12-tuntisia öitä, mm. ihon terveyden vuoksi ja tummien silmänalusten välttämiseksi. Aion nostaa omat lukemat 8:sta 9:iin. Mutta ei sen kämppiksen kyllä NOIN herkkäuninen tarttisi olla, varsinkaan kun on tiskauksesta kyse. Halit!

    VastaaPoista
  2. Jos kaheksalta heräät, niin ei kämppiksellä pitäis olla mitään sanomista. Ihan normaali aika. Menis aikasemmin nukkumaan, jos haluaa paljon nukkua!

    VastaaPoista