torstai 4. elokuuta 2011

r.i.p. pyörän takarengas

Tuulimylly kotomme lähellä.

Bodyshapen ja combatin jäläkeen uuvuttais kovasti, mutta meillä on huomenna taas koe. Ei taida lukemisesta mittään tulla. Minun pyöräily kesti sen onnelliset kaksi-kolome päivää ja nyt rääpäle on kytkettynä randomiin kaiteeseen puolen kilsan päässä, kun sen takarengas ei tainnutkaan kestää taksikuljetteluani. Harmittaa, sillä ehdin jo mukavasti makkuun päästä.
Olen sukeltanut rohkkeesti pää eellä hollannin kieleen ja mielestäni pärjäisin sillä jo kohtalaisesti. Salilla käyminen on aikamoista kuullun ymmärtämistä koko ajan. Oon hyvin omaksunu ratikat ja reitit, sen sellasen perusruttiinin.


Sinyan kanssa meinattaan atrioida toistemme päät välillä; minnuu ärsyttää kun se tyrmää niin suoralta kädeltä artisteja ja bändejä, se ei jaksa sitä että herrään aikasin.
"It's not easy to live with someone", se sannoi.
"It could be worse, though", mainihin. Näin saimme laitettua solmun kiinni avvautuvvaan riidantuulipussukkaamme.

Eilisiltana oltiin kahtomassa The Kids Are All Right ulukoilimanäytöksessä Nieuwmarktilla. Näytös oli osa Pride-viikkoa. Vitsi kun ei koskaan tiiä minkälaisen leffakäyttäytyjän kanssa elokuvviin menneekään. Tällä kertaa kolome kurssilaista istu minun ja Anna-S:n takana hölöttäen leffan läpi. Suututti.
Suuttumus vaihtui surruun ja itkuun, kun alloin ikävöidä Katria. Oon nyt tämän päivän ollu vähän maassa, kun oon ollu niin ikävissäni. Minun pikku puppanani siellä Suomessa on niin kuuliaisna aina kirjottelemassa meikäläiselle pitkiä sähköposteja. Saatanpa tänä yönä taas pillitellä. Vaihtokausi olisi per-c:stä, jos ei sais mahollisuutta nähhä mielitiettyään.

Kolome hölösuuta ja meikä.

Loppukevennys: Hollanissa pistetään "hoor"-sana joskus muunmuassa kyllä-sanan perrään. Hoor lausutaan kuten englannin "whore". Tää vähän hymmyilyttää. "Ja hoor!"
Holskut saa olla varovaisia jutellessaan englanniksi, nimittäin kuulemma heleposti lipsahtaa hoorit joukkoon.

Ruokatauolla. En hirveemmin arvosta ilimettäni tässä kuvassa, mutta annetaan muitten kuvien ottajanki, Anna-Selinan, esittäytyä! Keskellämme istuu Sascha.

Meikä ja Sascha from Bristol. S tykkää mm. Korpiklaanista ja Finntrollista. Ei mikkää perusbritti siis.

2 kommenttia:

  1. Hehee, mikä murhaava (vai melkein pillittävä?) ilme tuossa leffakuvassa! Way to go, sis! Kiva kuulla kuulumisiasi. Ota vain kaikki hyöty irti kun olet siellä studeeraamassa. On ainutlaatuinen tsäänssi joo hoor.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, häiritsijöitä leffassa, kyllä ärsyttävintä ikinä!
    Hyviä bändejä kuuntelee Sascha, iski silmään heti.

    Ja pahoittelut pyöräsi johdosta :( Rip.

    VastaaPoista