tiistai 1. marraskuuta 2011

Rotterdam

Pilvenpiirtäjät moikkaa heti Rotterdam Centraalin vieressä.
Seuraavana päivänä eli keskiviikkoaamuna 19. päivä tallustelimme asemalle ja saimme alle 14 euron junaliput Rotterdamiin. Ei paha. Rotterdam kärsi ankarista pommituksista vuonna 1940, jonka takia kaupunki on nyt hyvin moderni. Arkkitehtuuriin on satsattu ja olinkin ajatellut että voisimme päivän käydä kiertelemässä ja kuvailemassa rakennuksia. Huomasin Amsterdamin kuukauden aikana miten oikeesti oonkaan arkkitehtuurista kiinnostunut. Jouduimme kuitenkin eksyksiin ja sain kiukkukohtauksia. Ärsytti bussipysäkkien kartat, jotka olivat epätarkkoja ja yksinkertaisesti kehnoja. Puolen tunnin sijaan suunnistimme noin 1,5 tuntia Voorschoterlaanille Erik-kaverini majapaikkaan. Onneksi eksymisemme takia sentään näimme huippuhienon Station Blaakin. Menimme Erikin seurassa rakennusbongailujen sijjaan erräälle lammelle ja siellä tuulta vastaan taistelimma.

Kirjotin kauheella vaivalla vielä keskiviikkoillasta ja pistin kuvat, mutta Blogger alko sekoilla ja rupes automaattisesti tallentaa sekkoilujensa jälkeen, joten nyt vaan pistän pillit pussiin ja annan olla. Tuli vähän lyhyempi kirjoitus tällä erää..

Melissa-sisko mielessä näitä pylväitä kuvvailin.
Station Blaak ja tummanpuhuvat pilvet.


Blaak.

Erik & Esme.

1 kommentti:

  1. No onpa siella Rotterdamissa legopalikka poikineen. Aurinkoisella saalla kivan nakoinen paikka, tai ainakin erikoisen. Kavin siella aikoinaan, mutta mulle jai harmaansateinen kuva koko kaupungista.

    VastaaPoista