tiistai 10. tammikuuta 2012

kirjoituspohdintoja


Töttöröö!

Toinen päivä kylmässä Kuopiossa. Mittari näyttää -8c, mikä on mielestäni ihana asia, sillä pyssyy ainakii lumet maassa. Ennen Turkkiin lähtöä oli maa sulana ja kengät kastu. Melekeen lupasin ittelleni nyt ihan raha-asioidenkin takia, että pysyn tämän puolen vuoden Suomen maassa. Olin syksymmällä suunnitellu New Yorkissa käymistä, mutta nyt taistelen ideaa vastaan. Jos jokkiin tosi hyvä tarjous tulis, niin ehkä sitten.. EI, ei, ei, ei. Matkustaminen vie minulta tuhottomasti aikaa, sillä mielelläni olen valitsemassani maassa vähintäänkin sen kaksi viikkoa. Voisin siis tämän puolen vuoden sisään vaikka maakuntamatkailla ennemminkin, käydä vähän kahtelee Suomea. En oo ees ikinä käyny Lapissa, tiesittekö! Länsirannikkokin on aivan uppo-outoa seutua.. Parhaiten Suomesta tunnen Kuopion, Helsingin, Mikkelin, Tampereen ja Turun. Lisäksi minulla on tuntuma Lahdesta, Joensuusta, Jyväskylästä sekä Oulusta. Ainakin. Katrin porukoilla kun ollaan käyty, niin hyvin ollaan tosin sisätiloissa viihdytty köllöttelemässä..

Koska en kuitenkaan aivan joka viikko aio matkustella tai kirjoitella aiheesta niin yritän kuumeisesti keksiä uusia juttuja. Leffablogini jäi viime vuoden toukokuussa avuttomaan jumahduksen tilaan ja tuntuu, etten saa sitä enää aloitettua. Mites, jos joka viikko pistäisin seitsemän päivän ajalta kahtomani leffat esille? Ajattelin myös, että voisin viikoittain esitellä tutustumaani mussiikkiartistiin, lupasinhan niin koko vuoden 2012 tehdä. Pelkään, että koko luppaus jää, jos en sitä ylös kirjota.. Auttakkee Esmeä hädässä!

1 kommentti:

  1. Aiemmin taisit jo kysellä juttuaiheita, niin tässäpä ois yksi; kun olet paljon urheileva vegaani, niin mille näyttää ruokaympyräsi? entä kiinnitätkö huomiota aterioidesi energiamääriin ja onko "ruokapäiväkirjassa" huomattavia eroja niinä päivinä kun et urheile verrattuna urheilullisiin päiviin? ja koska urheilet paljon onko jotain ruoka-aineita joita nautit enemmän, kuin jos et urheilisi?

    VastaaPoista