keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

- / +Ensimmäinen negatiivinen kommentti blogiini läsähti aivan juuri ja sillä oli varmasti aivan sellainen vaikutus, jonka kommentoija halusikin minussa aikaan. Itsehän olen itseni julki asettanut pistelemällä kuvia ja videoita, jotta vähän vähemmän mukavampi pallautekin on otettava vastaan ja sen kanssa opittava elämään. En kuitenkaan voi koskaan ymmärtää ihmistä, joka alentuu pistämään haukku-pallautteen. Inhoan sitä miten joillakin on tarve pistää negatiivinen energia kiertoon. Rakastan sekä rakentavvaa että positiivista pallautetta. Itse hyvin mielellään annan tuntemattomillekin hyvvää pallautetta, vaikka ihan pikku asiasta (hymy, murre, vaate..) Miksi tulla lyttäämään toinen ja sanoa jotakin, josta tietää toisen maailman murtuvan? Hyvänä esimerkkinä negatiivisesta pallautteesta otan Saana Parviaisen blogin. Siellä suurin osa kommenteista on hirveetä kuranheittoa. Minkä sairaan tyydytyksen heittäjät oikein sanoistaan saavat?Lisäksi, mielestäni jokaisella on oikeus omaan taiteeseensa. Minulla on lupa piirtää ja halutessani pistää piirrustukset esille, vaikka en ole koskaan ollut kympin oppilas kuvaamataidossa. Saattaa olla joku, joka itseasiassa tykkää yksitoikkoisista ja sammaa toistavista vampyyreistani, joiden varjostukset ovat vähän niin ja näin. Jos tahdon neuloa sukat ja en ossaa kantapäätä tehhä kauheen hienosti, niin silti saan mennä torille myymään ne. Olen hyvin itsekriittinen ja ainoat asiat joissa tiedän olevani tosi taitava on Combat ja.. No, Combat. Olen elokuvatietopankki ja äiti soittaakin minulle Filmtownista leffaneuvoja kysyäkseen. Pidän kirjoittamisesta, mutta en mielestäni ole mitenkään erityisen sanaseppo. Pidän laulamisesta, mutta usein loilottelen mielestäni päin persehiä.Oon elinaikani joutunu kuulee miten ruma tukka minulla on ja miten olen liian sitä ja liian tätä. Jo edesmennyt isänäitini, rest in peace, oli aina sanomassa miten meiän perheen lapset on ku metsäläisiä. Hän sylkäisi sanan "metsäläinen" suustaan ja sai aina sanoillaan kyyneleet silmiin. No, oletko kuullut koskaan kun puhun? Saatko mittään selevää? Et varmaan aina puoliakkaan ymmärrä, liian liian lääpälääpä. Valitettavasti olen edelleen sieni (sellanen pesu-), joka oikkeen imemällä immee kaikki negatiiviset pallautteet itteesä. Saat kehhuu minun tyyliä ja miten oon ihana ihmisenä, unohan sen sen siliän tien kun joku sannoo jotakin muuta. Ja mites tämä mussiikista tykkääminen? Saat tykätä mistä mussiikista tahansa, ymmärrätkö. Parasta on, jos myös tykkäät! Ennää en jaksa välittää lollareista, jotka ei tajua miten OIKEEZTI ZIIZ joku voi kuunnella Britneytä meikän tappaan ja olla ylypee siitä että mp3:ssa soi Robinin FAIJA SKITSOO!

Please, ihmiset, olkaa positiivisempia.
Sen sijjaan että kirroisitte säätä ni olkaa ilosia siitä että ylipäänsä voit olla ulukona säätä kahtelemassa. Unohtakaa toisten haukkuminen ja kirroominen, sanokaa tuntemattomalle jotakin kivvaa (tosin varrautukkaa siihen, ettei henkilö välttämättä ossaa ottaa kehua vastaan), meditoikaa, ottakaa selvää energiavirtauksista. Jatkuva murmuttaminen ei tee muuta ku sairastuta ja mädätä ihmistä. En suostu olemaan yksi marmattajista. "Eteenpäin, hurraa!" (Leena Hefner)

4 kommenttia:

 1. Oot rakas, kaunis, energinen, taitava, persoonallinen, erityinen! Taideteos oikein <3 nipsu

  VastaaPoista
 2. Olet muuten aivan oikeassa. Olen itsekin ihmetellyt, miksi ihmiset jaksavat jakaa negatiivisia kommentteja. Jos jonkun ihmisen blogi ei kiinnosta tai muuten sisallollisesti aivan kamalaa kuraa, pitaako sita menna lukemaan ja kommentoimaan?
  Eihan kukaan pakota lukea sellaista, mista ei itse pida tai halua lukea.

  Ehka syyna on se, etta jokaisessa meissa asuu pieni (tai vahan suurempi) masokisti ja se yllyttaa pienen ja hauraan ihmismielen sortumaan aina uudestaan ja uudestaan tekemaan ja lukemaan sellaista mita ei todellisuudessa halua.

  Susta taytyy kylla nyt sanoa.
  On hienoa, etta uskallat olla oma itsesi suomalaisessa yhteiskunnassa, jossa pienintakin erilaisuutta katsotaan kieroon ja alaspain. :)

  VastaaPoista
 3. Miun pentuin oot <3 "Metsäläinen" - hmm. Rumasti sanottu. Paitsi mie just eilen, kun en oikein tajunnu jottain (1.kerta salilla sataan vuoteen), sanoin itteäin metsäkissaksi. Ja vielä savolaiseksi metsäkissaksi ^-^.

  Ihanaa, että siekin annat tuntemattomille hyvää palautetta. Miekin hyvin usein. Välillä sanon mielessäni itselleni: Nyt piä suus kiinni, ei aina tartte mennä sanomaan eikä yhtään mittään.

  Paljon helepompi on avata suu kuin pittää kii. Siellä salilla eilen tuli sanottua nuorelle ohjaajapoijallekin: "Onpa sulla nätit hymykuopat ja oikein kaksittain."

  VastaaPoista
 4. komppaan JJred:n kommenttia: musta on kanssa ihanaa lukea sellasen ihmisen blogia, joka on oma itsensä! Kaikki ei ole takoitettu samaan muottiin ja on just hienoo että löytyy erilaisuutta :)

  VastaaPoista