torstai 8. maaliskuuta 2012

luistelu, ohoi

Oikeen tomerana.
 IHANAA olla jälleen terve! Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta ilosna tässä olen enkä muuta voi. Iltasella alkoi tosin rasitusvamma kädessä taas oireilemmaan niin kovasti, etten voinu muuta ku kättäni vaan roikottaa ja nieleskellä itkua vastaan. Salilta en suostu kuitenkaan olemaan poissa, vaan vaihdan muutaman liikkeen erilaiseksi. Olen huomannut että oikea käteni rasittuu eniten silloin kun viihdyn rintaprässissä tai kun teen hauis- ja ojentajakääntöjä taljassa. Mitähän keksisin tilalle..

Onni pentuna, aijai.

Sen lisäksi että olen saanut olla taas salilla niin olen harrastanut ulkoliikuntaa. Suksia minulla ei edelleenkään ole ja luistimet ovat tehneet kummallisen katoamistempun. Onni-koiran kanssa on tarvinnut kuitenkin tehdä isoja lenkkejä, jotta sen energiavarastot tyhjenis edes vähän. Ollaan käyty pari kertaa viikkoon koirapuistossa ja eilinen iltalenkki vei Haapaniemelle. Mukana oli Katrin lisäksi veljentyttöni Aada (pian 10v). Minä kävin juoksemassa koiran kanssa ylimääräsen mutkan sinä aikana kun Katri ja Aada jutteli kotikaupungistaan Joensuusta.. Sain muutenkin aika yksin Onnin kanssa kulkea, kun ei kiinnostanut tyttöjen Karjala-laulukuoro. On muuten oivaa, että on tollanen koira, joka tarvii ja jaksaa liikkua. Minulla on liikkumiseni kanssa ollukin se vakava ongelma, että teen koko ajan kovvaa ja korkkeelta. Sellanen peruskestävyysliikunta on meinannu kokonaan jäähä, kun kevytspinning-tunninkin jälkeen oon hiestä märkä ja maitohapoilla.. hmm. En vaan malta kävellä jolkotella, koska vois ihan hyvin vaikka juostakin. Eilen oli tollanen kompromissi-lenkki, kun sain kymmenen minnuuttia rynnätä koiran kanssa keskenäni.


Kohtalaisen vaikee ottaa Onnista kuvaa koirapuistossa. Liian paljon liikkeessä..
Veri vettäis suksien päälle, mutta tällä hetkellä ei ole rahhaa investoida varusteisiin. Lähettiin eilisaamuna satamaan retkiluistelemmaan. Siellä maksaa monojen vuokraus 5e/h ja samoin terät niihin 5e/h. En oo jostain syystä uskaltautunnu järven jäälle vuosikausiin, kai pelkään että se pettää alta ja koen ikävän hukkumiskuoleman. Ensimmäistä kertaa luistelin retkiluistimilla ja hyvin meni! Täydellinen, aurinkoinen ja tuuleton sää ja ihana seura kruunasivat kyllä koko hetken. Otettiin termarissa mustaherukkamehua mukkaan, jota sitten lenkin jälkeen ryysteltiin. Halluisin lähtä kunnon luistelulenkille heti vaan kun mahdollista, vaikka tännään! 8,5km:n rauhallisen tahdin sijjaan tahtosin oikkeen kunnon lenkin vetästä. Semmosen, että sen jäläkeen kaadun lumelle puolikuolleena. Mitäs just kirjotin täysillä tekemisestä? Hups.Sen lisäks että oon ulkoillu niin oon käyny leffassa (sunnuntaina (2x), maanantaina, tiistai-leffa peruttiin vaikka oli varraukset ja kaikki ja eilen käytiin myös). Niille, jotka tahtoo halavalla elokuvviin niin vinkkinä: käykää päivänäytöksissä (Kuopiossa niitä järjestettään todella huonosti, ei tietenkää oo kysyntää niille), keskiviikkoisin plussa-seteleillä (sen sijjaan että ne 5e arvoset setelit käyttäs K-ryhmän kaupassa niin se käy leffalippuna, miettikää), seuratkaa superpäivien ajankohtia (seuraava on 14.3.) ja käykää muuallakin kuin Finnkinossa (Kuopiossa Kuvakukko, Helsingissä esim. Orion). Minähän en leffassa käy ellei ole alennusta! Filmtownissa minulla on VIP-asiakkuuden lisäksi leffanvuokrauskortit, joita on vielä hyvällä säkällä myynnissä. 20e maksavalla kortilla saa 10 leffaa vuokrattua, siis jopa uutuuksia. Kortit ovat tosin voimassa toukokuun loppuun asti.

Ei kai tännää ennää muuta. Viime viikon leffat pittäis kirjata ylös, mutta ehin taas kattoo niin monta, että mennee ikä ja terveys niitten kirjaamisessa.

6 kommenttia:

 1. ihana kirjotus esme. ajattelin, jos itekki alkasin blogia kirjottaa. mut en ymmärrä mistä saat kaiken motivaation aina kirjotella. ja vielä leffojaki arvostella. oon aika ylpee susta.
  <3
  Ihanat nää kuvat. oli kyllä mahtava päivä ja ihana lomaviikko ollu. kiitos eritoten siulle ku oot ollu niin ihana. Virtaat positiivsta energiaa ihanasti.
  t.puppesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi rakas! Miten ihanaa että päädyit bloggiini kommentoimaan. Ihanaa ja harvinaista!

   Senkin söpö puppe <3 Ittehän minulle sitä positiivista energiaa valutat.

   Poista
 2. Bambiii! Myöhän puhuttiin eilen, että lähettäis tännää kimpassa järven jäälle. Kirjoititkin tuohon yläpuolelle samasta asiasta. Mutta kuinkas kävikään? Piditkin parempana hikisalikuntoilua pööö.
  No, mentiin porukalla jäälle. Vuokrasin potkurin ja sillä etenin Mintun kanssa. Välillä potkimme yhdessä, välillä pikku neiti istui koirankopissa. Loppumatkan Minttu kökötti, minä potkin. Kivaa oli. Tai kuten sie sanot: "Kivvaa oli" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsisin sinun kanssa järven jäälle pian! Ainakin ennen ku jäät sullaa. Jos ei sitte jäälle ni vetteen?

   Poista
 3. Ihania kuvia Onnista! Mistä sait Onnin pentukuvat? Olenko mä joskus lähettänyt niitä sinulle? Netissä löytyy muuten enemmänkin pentukuvia, siis niitä, kun Onni ei ollut meille vielä tullutkaan, vaan silmät kiinni makasi avuttomana sisarustensa kanssa pentupesässä. Ihana se oli jo silloin! Kohta lähdetään Hurveltajan kanssa ulos. Se on mahtava, kun kierii lumessa :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. With a little help from Aada ;) Eli pentukuvat on katottu. Niin on pörheenä ja niin nättinä! En saa ehkä tarpeekseni noista Onnelin kuvista!!! :D

   Mää kierin yks päivä Onnin kanssa siellä lumessa ja kastuin kokonaan, oli nääs nuoskalumi. Haaskoo oli.

   Poista