lauantai 28. huhtikuuta 2012

koripalloa

Nuku, nuku lapsi.
Eilen pittiin "pitkästä aikaa" Super Dayn liikunnan suhteen. Meillä oli muinoin Melissan kanssa supersunnuntait, jotka käsitti pumpin, spinningin ja balancen. Balancesta mentiin vielä saunaan niin, että oltiin Fressillä käytännössä katsoen melkein koko päivä. Tällä kertaa menin eka aamulla salille ja balanceen, sitten kävin Onnia (ja itseäni..) väsyttämässä puolentoista tunnin lenkillä ja illalla käväsin vielä orgastisessa spinningissä sekä combatissa. Onnin päästin rantavetteen kahlaamaan, ku ihan selkkeesti sen tolleriveri veti sitä pulikoimaan. Kovin kuraseks se siitä touhusta tuli, mutta onneks pystyin työntämään koiran Katrin pestäväks kylppäriin.

Niin ku ylhäällä olevasta kuvasta varmaan huomaattekkin, niin Onni oli aika valmista kauraa kotona. Kyllä uni maitto. Ittekin olin koko ajan simahtaa.

Tännään kävin vielä vetämässä salitreenin ja menin viikon rankimmalle spinning-tunnille. Pitkästä aikaa tuntu, että en ihan oikeesti jaksa, kehoni on vaan liian väsynyt. Hyvillä mielin laggaan huomenna kotona ja teen opparini loppuun. Tässä on spinning-tunnin viimeinen juoksupiisi ja tykkään älyttömästi. Kuunnelkaa ihmeessä!


Leijuttiin Katrin kanssa salilta pois liikunta-huumassa. Eka käytiin Punnitse&Säästä-liikkeessä, joka minut on pahasti nyt pettänyt. Mainostamani Nakd-patukat ovat 1,00e sijaan nyt joko 1,20 tai 1,50e. Katrin tykkäämien veggaanisten suklaapatukkojen hinta nous 1,20eurosta kahteen. No voi sun. Mentiin ostammaan simavehkeet sitten peruskaupasta. En limsasta hirveesti tykkää, mutta lapsuudenkotona iskä pisti aina simat käymään niin tykkään siitä juomasta kyllä kerran vuodessa kovasti. Vielä käytiin Intersportista hakemassa koripallo, jes. Laitettiin lounaaksi paprika-purjo-soijapylpyrä-kurpitsa-paistosta ja keitettyjä lantunpalasia kera couscousin. Simmaa varten piti sulattaa kivikova farriinisokeri. Yhdessä on hyvä olla jne.Pistettiin koripallo ja kamera reppuun ja lähettiin kentänetsintäretkelle. Lopulta löyettii kiva paikka, mutta sinne ei saannu Onni jäähä. Käytiin viemässä koira takas kottiin ja palattiin pyöräillen palloilemmaan.

Makeasti oravainen.

Ihanaa oli päästä pellaamaan koripalloo pitkästä aikaa. Katrillakin on välillä hyviä ideoita siis. Eikä meikäläinenkää ollu niin huono ku luuli olevasa. Vielä ku sais jottai porukkaa mukkaan ni vois ihan oikkeesti pelata eikä vaan kaksintaistoa harjottaa. Saa huikata jos on kiinnostusta, kyllähän tuonne kentille mahtuu.

Katri donkkaa tykimmin.
Katri on tainnu sallaa käyvä tanssitunneilla..
Nyt saa kori kyytiä!
Meikäläisen balance-loppuasento, öh.
Näin se homma etenee.

Cutie of the year.
Toivottavasti tännään alotettu palloinnostus jatkuisi koko kesän. Nyt on aika lettujen ja varmaan puolen tunnin päästä ollaan Katrin kanssa kahtena naattina nukahettu kuolalammikoihimme. Jos yhtään unettomuus vaivaa, niin kannattaa harrastaa ulkoiluazzzz..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti