perjantai 6. huhtikuuta 2012

taka-taka-taka-talvi!

Rokkarimisuni vasta heränneenä.
Pääsiäinen tietää vaan neljää asiaa: urheilua, hyvvää ruokaa, elokuvamaratoneja ja pussailua. Tännään olisin kovasti tahtonnu pitkäperjantain kunniaks kävästä kirkossa, mutta tiiän etten sinne kumminkaan seuraa saa. Kaikki puhhuu pääsiäismunista ja munista muutenkin, oon ihan ulalla koko aiheesta. En oo pääsiäissuklaata syöny varmaankaan yhteentoista vuotteen. Tuolloin lempparia oli Mignonit ja ovat Vegaanituotteet-sivuston mukkaan vielä meikälle kelposiakii! ..jos vain söisin suklaata. Muuten, muille terveysintoilijoille kerron vielä Nakd-patukoista, jotka sisältävät mm. taatelia, rusinaa ja kaakaota. Kuopion Punnitse&Säästä-liikkeessä yksi patukka maksaa vaivasen euron ja muissa P&S:ssä ~1,20e. Deliciosa! Ginger Bread maku on ku söis piparkakkutaikinaa, Cocoa Orange on rinnastettavissa Jaffa-kekseihin ja Cocoa Mint After Eight -suklaaseen. 

Eilen käyttiin combatin jälkeisessä huumassa kaupoissa, missä jälleen pääsimme todistammaan S-marketin olevan paljon halvempi kuin K-Supermarketin, jota ylleensä käytämme. Samojen ostosten yhteishinta on monta euroa vähemmän. Meitä on huijattu. Ostettiin herkkuja ja niinpä teimme päivälliseksi juurespattaa (palsternakkaa, Rosamunda-perunaa, porkkanaa, sipulia, lanttua, olliiviöljyä, rosmariinia ja timjamia) ja soijaleikepihvejä. Jälkkäriherkuks oli Katrille "spurgusipsejä" (halvimpia perussipsejä) ja meikälle Junior luomu-maissinaksuja. Maustamattoman soijajugurtin purkki on niin iso että saatiin siitä laitettua kahet erilaiset dipit.Ruuan jäläkkeen kokkeiltiin kauan odottamaani leffamaratonia, mutta kävikin niin, että ensimmäiseksi valitsemamme elokuva Angel at My Table olikin pittuudeltaan 2h40minnuuttia. Vaihettiin kesken leffan World's Greatest Dadiin, jossa oli pittuutta tunti vähemmän. Mielessäni uhosin että ainakin nyt saatas ainakin se elokuva loppuun katottua. Yheksän minnuttia leffaa katottuamme alko Esmen pää pahasti dippailla. "Nyt väsyttää, pistetään hetkeks paussille." Kello neljän aikaan heräsin ("mitä tapahtuu?"). Söpösti Katrin hattaratukka pilkistää taustalla. Milloinhan olisin viimeks sammunnu..


Valvoin kymmenen minnuuttia Internetin ihmeellisessä maailmassa ja sit taas sammuin.. kuin saunalyhty. Ei tosin ihmekään, kun oon niin vähillä unilla yritelly pärjäillä. Viime viikonlopun kolmesta yöstä kerty nukuttuja tunteroisia noin kymmenen. Sunnuntai-maanantai-välisen yön valvoin kahvin voimalla lähes kokonaan, jotta saisin opinnäytetyöni jos jonkinmoiseen kuntoon. En ollu juonnu kahavia 15kuukauteen (jos ei lasketa niitä erityis-soijalatteja Hollannissa / Belgiassa) niin nyt yllättävät ~seitsemän kuppia saivat minut pikku paran ihan huppeliin. Kun menin pariks tunniks sänkyyn makkaa ni kylläpä maailma pyöri ja oksetti.

Puurtaa, puurtaa!
Onni lähti tännään taas Joensuuhun, koska minulla ja Kahrilla on Helsinki-matka tiedossa ens viikonlopuks. Käyttiin tännään Onnin kanssa ulukona ja kuvasin sen reaktion takatalveen. Kovin on asenteensa erilainen kuin kavereitten, jotka tuolla Naamakirjassa itkeskellee että VOIVOI miks sattaa lunta, TAAS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti