sunnuntai 20. toukokuuta 2012

KKK took my baby away


Viime viikon sunnuntaina elikkä äitienpäivänä haettiin mamma kottoo yllärinä ja käytettiin Jeshikiä ekkaa kertaa koirapuistossa. Siellä se, Jeshik siis, oli ku kotonaan. Töpötteli ympäriinsä ja haisteli uteliaana muita koiria. Huomaa, että sillä on muista koirista kokemusta. Jeshka meinas saaha kylläkin kakkahalvauksen sitten kottiin päin tullessa, kun pelkää niin paljon kovaäänistä liikennettä ja ihmisiä. Tuolloin oli niin hyvä ilima, että oli aika kivasti ihimisiä liikenteessä.

Jeshka jotenki borismainen välillä, vai mittee..
& mamma ja Luna.
Ensikertalainen mänössä koirapuistoon. Koira. Ei Katri.
Perruutusvaihe päällä.

Maanantaina lähin kohti etelää maakuntamatkaa varten. Yöyvyin ystäväni Suvin luona pitkästä aikaa, viimeks varmaan oon '07 tai '08 kylässä käyny. Tiistaina käväsin yhellä pikku paikalla, jonka kauniit maisemat sai minut haukkoo henkkee. Aamulla mänin sinne bussilla ja illalla pääsin rautatieasemalle takas uuen tuttavan veljen kyyvissä. Hällä oli pakettiauto niin mahtuin vaan takaossaan raksakamojen keskeen. Aika ekstriimit 20minnuuttiset oli siellä maalipöniköitten ja tikapuitten ympäröimänä, pää välillä kattoon napsahtaen.


Uskolliset matkalukemiset.
"Suomi, Suomi, Suooomi.."

Paniikki, stressi, väsymys. Ja meikä Niken mainoksena.
Ja koska Onni on yhäkin tosi söpö koira, niin pittäähän siitäkii muutama kuva laittaa. Söppöimmillään se on sillon ku se on alerttina ja kuuntellee ulkoo kantautuvvii ääniä.

Onni tutkat avoinna.
Onnin passikuva.
Riisinkerrääjä-Onni. Namin voimalla mitä vaan.

Meillä oli minun 12-vuotias emo-henkinen siskonpoika yökylässä. Katottiin ensimmäinen Rocky (vihdoin aikani niitten kanssa koittaa), tehtiin seitania ja kromelettia, kuunneltiin mussiikkia, pelattiin pelejä ja pitihän viimisimmät Viidakon tähtösetki nähhä. Minun ja Katrin vaatimuksesta.. TJ Penttilä roxxor.

Kamer kikherne-omelettinsa kera.
Seitanin leikkuussa.
Katri vaivas toisen seitanin.
Ainoo onnistunu otos hiuksistani.

Tännään oli tarkoitus käydä tekkee jalkalihaskuntoo salilla ja sitte mennä Petoselta tulevaa kaveria vastaan. Herkuttelin ajatuksella siitä, että saisin ehkä jopa kolmen tunnin pallauttelevan kävelyn aikasiks ja Onni-koirakin saisi pitemmän lenkin ku parriin päivään. Kuinkas kävikään? Jumala päätti pistää meikäläisen jäähylle urheiluhommista. Käännähin jotenki hassusti niin että tais etureisi revähtää. Alussa en voinu jalkaa ees koukistaa. Avuksi otimme KKK:n: kylmän, kohon ja kompression. Mulla olis ens viikolle tiedossa ihanat combatit, juoksut, spinningit, salit ja balancet. Ainakin. Kyllä päässee itku jos tää vamma ei tän päivän aikana hellitä! On se ihime, että oon tähänki asti selvinny aika lailla vähillä vammoilla, vaikka oon hirvee combat-remmuuja. Mutta sitte kotona pikku astahus vie minut tämmösseen tillaan.. Isn't it ironic, don't you think..
It's like rain on a wedding day ja niin edelleen.


4 kommenttia:

 1. Hehe luulin tähän päivään asti, että "KKK took my baby away" on South Park -laulu, kun Kamu ja Yusu sitä aina lauleskelevat =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tajusit siitä, että ei Esme South Park -lauluja sitteerais?:D
   http://www.youtube.com/watch?v=p-4EZyPIsSY

   Poista
 2. oot kyllä semmonen koirahullu että! muuta maalle kasvattamaan soijaa ja perusta kuurojen koirien kenneli.
  kamupetteri on söpö! sitä on vähän ikävä. soitin sille ja sen ääni ei oo enää sama :( ku tuun suomeen ni se eioo siellä.. voeeee. mä tiiän miltä sistä tuntuu, mäkin olin emo.

  oot ihku <3bj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuurojen koirien kenneli! :D Miten hyvä idea, hihihi.

   YOU KNOW HOW IT IS
   YOU MUST BE EMO
   rakas! Voi niitä siun emo-aikoja. Kaiholla muistelen.. not. Hihi. Bjs.

   Poista