maanantai 16. heinäkuuta 2012

rock'n'burn!

Jeshka from the block.

Olen näinä aikoina innostunut muunmuassa pyöräilystä jälleen. Hollanti-kuukausien jäläkeen on tuntunnu syämmessä pahalle ja muutenkin vajjaavainen fiilis on ollu, kun en ookaan ennää pyöräilly ku hullu. Nyt oon sitten ottannu mielelläni pyörää alle. On järetöntä miten niin pitkiä matkoja voi tehä tuosta vaan. Siks alun alkkain ihastuinkii juoksemisseen, ku se oli niin mukavan noppeeta verrattuna kävelyyn.

Tässä blogikirjoituksessani kerron kuitenkin vaan menneestä viikonlopusta, joka starttasi perjantaiaamuna vaille yhdeksän Kuopiosta Mirja-siskon pihalta. Mirja oli laittanu pelkääjän paikalle pitsit, sillä oltii lähössä hakkee Susanna-siskoa Riistaveen mökiltä yllärinä Joensuuhun polttareihin.

Morsiuspenkki.

Jeshka turvapaikassaan.

Hirveesti en lähe polttareista paljastellee, mutta kohokohdat tahon ehottomasti kerttoo. Mittään perinteisiä nollauspolttareita ei ollu tiedossa, semmosia missä pittää mennä torille myymään tikkareita, tyyliin. Ja loppuillasta paikalle tullee miesstrippareita. Iuu, ei.

Polttarisankari.


Koska Susanna on yhtä kuin urheilu niin hän pääs tekkee 1/6-triathlonin, johon siis sisältyi 500m uintia märkäpuvussa lammessa, pyöräilyä 30km ja lopulta juoksua 6km. Eräs triathlonisti oli Susannan seurana ja samalla reenas ittekii, mutta juoksuosioon mukkaan meni Susannan kaks vanahaa koulukaveria (liikunnanopettajia) sekä Mirja ja minä. Susannan matkassa ei pysy kyllä tavallinen kuolevainen, jäin suosiolla jälkeen jolkottellee. Sussu vetäs Joensuussa maratonin ajalla 3.03 ja varmasti pian mennee matka alle kolomen tunnin. I'll pass..

SS = Super-Sussu.

Lampirastilla.


Juoksun jäläkeen syöttiin subeja ja saunottiin.


Kun olttiin syöty ja uitu tarpeeks ni lähettii seuraavalle rastille eli laskeutummaan viljasiilon ulukoseinää alas, semmonen 27m oli matkaa. Eka ajattelin etten mee, mutta kun Katrikin oli menossa ni mietin että hei tommosia tillaisuuksia ei varmaan kauheen ussein tule. Niinpä lähin ittekkii matkaan, vaikka ylhäällä tutis jalat ja näin kauhukuvia katkenneista varmennusköysistä ja huonoista valjaskoukuista. Eittämättä mielessä pyöri Final Destinationien kuolonkohtaukset.

Ready to go?

Melissa.

Katri.


Ilta hengattiin ohojelman ja ruuan parissa. Oli viihyttävvää, mutta päivän temmellykset alko jo ramasta ihimistä.


Seuraavana päivänä Sussu luuli että polttarit on ohi. Hähää eipäs ollutkaan! Mentiin yhelle kuntosalille, kun sieltä oltin varattu yksityinen kahvakuulatunti. Hiki roisku! Mukana oli myös Susannan mies sekä parin muunkin polttarivieraan puoliso. Sieltä pikasuihkun kautta Ilosaareen rokkaamaan. Oh yeah!
We <3 Lapko.

PMMP! ..ja Mira, joka tanssii ku Susanna.

Iiris.

Iiris.

Apocalyptica.

Kaveri kainalossa.

Oli niin pitkät jonot ja oltiin lähetty niin myöhään Katrin ja Melissan kanssa liikenteesseen, että nähtiin vaan puolet Lapkon keikasta nyyh. Kuus vuotta sitten käytiin yhen kesän aikana varmaan kuuella Lapkon keikalla ja aina oltiin eturivissä moshaamassa. Ja joo, vaikka Ville Maljan musta pillifarkku-look on nyt aivan muuttunut valkeisiin shortseihin ja paitaan niin Lapko yhäkin rokkaa tykimmin. Palefacen keikalla tanssitti ja oli niin lämmin että oli riisuttava biksun yläossiin. Hetki seurattiin Jare & VilleGallee, mutta olen erräässä haastattelussa lukenu heiän homovastasia kommentteja niin boikotoin heitä vähäse. PMMP oli yhtä energinen ja mahtava mitä aina (ja niitten uus levy on tutustumisen arvoinen) ja sitten olikin virolainen Iiris (20-vee) joka oli aivan huippu! Suosittelen artistia mitä lämpimimmin.


Iiris oli tosi hyvä essiintymmään ja se puhhuu englantia söpösti. Vielä kun se muutaman sanasen sano eestiks niin sulin. Joskus vielä opettelen eestiä solkkaamaan..

Apocalyptica osas hommasa, se ei varmaan tule yllätyksenä. Led Zeppelin -henkistä Rival Sonsia en ehtiny kauaa seurata mikä vähäse harmitti. Sammoin D-A-D:n aikana oli henkistä leppoo ja ruokataukoo niin en pystynny siihenkää keikkaan niin keskittyy. Elokuu tanssitti ja The xx herkisti. Lopussa The Hives räjjäytti potin, Pelle Almqvist on tarkotettu essiintymmään. Suomenkieliset välispiikit lämmitti mieltä. "Hyppö hyppö hyppö!" huusi Pelle kun halusi ylleisön pomppivan. "Suomalaiset ruotsalaiset rock'n'roll!"

Ja lopuksi jonkun kuvvaama pätkä The Hivesin Walk Idiot Walkista, joka vuonna 2004 sai minut ihastummaan pändiin. Ihastukkaahan tekkii.

2 kommenttia: