lauantai 13. lokakuuta 2012

akrobatia ja cheerleading


Elämä pyörii hyvinkin vahvasti pelkästään koulun ja siellä asuvien kavereitten sekä Lahen Fressin ympärillä. Jos lähen Kuopijjoon viikonlopuksi niin mennee puolet tilille jääneistä tuista, joten.. Lisäksi perjantaisin on ollu nytten koulua kahteen asti, mikä tarkottaa käytännössä sitä että oon ollu Kuopion kotona vasta seitsemän maita. "Hieman" lyhentynneet viikonloput, sanosinko. No, kohta tullee syysloma niin pääsen sitten ollee Kuopiossa ihan urakalla.

"Täältä tullaan!"

Ollaan parin viime viikon aikana pellailtu ja palloiltu pikkusen vähemmän ku normaalisti. Keskiviikko-futiksiinkaan en oo (vielä) osallistunnu.

Hirveesti minulla on ainakin opistolla kammaa, sen voin myöntää. Monet on ihimetelly tuota tavaran määrää, mutta toisaalta oon ainoo joka noin harvoin tukikohdassaan käy. Justiin oli semmonen kolomen viikon tauko Kuopiosta allasa. Meikällä on rinkka jonka jätän aina laukkuvarastoon viikonloppuiks, putkikassi jota vien viikonloppusin mukanani sammoin ku combat-laukkuani ja Stadium-kassia jossa on viikonloppua varten tarvittavat urheiluvaatteet. Lisäks on kassillinen ruokaa. En tiiä mikä järki on kannella jottain Muksu-sikspäkkiä joka viikko huoneeseen ja sitte taas varasttoon. Voisin opetella ostaa tyyliin kaks kerrallaan vaan, mut ku kattelen senttejen perrään niin tarkasti niin..
 
Meikäläisen kamat.. hirveesti ei vois ennee enempätä olla.

Do it.

Viikko sitten viikonloppuna tosiaan olin Kuopiossa käymässä. Piti osallistumani Vilimit-leffafestareille, mutta meninkin vaan yhtä leffaa kahtommaan, nääs Rocky Horror Picture Shown. Se oli sellanen näytös, jossa sai ja pitikin ottaa ossaa muunmuassa laulaa ja tanssia mukana, huudella vuorosanojen perrään jotakin kuten "hutsu!" sekä heittää riisiä ja vessapaperia. Aika hauska kokemus. 

Lauantaina vietin aamupäivän salilla ja illan hoitamassa siskonlapsiani Vaniljaa ja Minttua. Pääsin tuota yksivuotiasta pikku hiusjumalaa kantelee ja sille lauleskelemmaan. 

Sunnuntaina käväsin vielä Vaniljan synttäreillä hyvin pikasesti ennen ku junani lähti. 


Vaka vanha Vansku.

Mamma kera taustalla taiteilevan Kamerin.


Ollaan keksitty että joka maanantai opetettas toisillemme omia lajeja. Viime viikolla oli pania ja brasilian jujutsua, tällä viikolla vuorossa oli täpäkät cheerleading-treenit.

Karoliina the Boxer.

Päkiäkävelyä.

Shake shake.Meillä oli telinevoimistelukoekin maanantaina, joten jes, siitä päästiin. Muuten ei ollu hirveesti kurssia vastaan mittään paitsi kun lentokuperkeikat sai minut tosi huonovointiseksi ja rekillä koin olevani vaan aika taitamaton. Tiistaina oli telinevoimistelutunnilla vielä akrobatiaa, oli varmasti paras voikkatunti!

Nean kanssa.

Enempää ei oltu näitten viikkojen aikana oikkeen otettu kuvia eikä hirveesti ole muuta kerrottavaakaan, olen pahoillani. Joskus vielä parannan tapani.

2 kommenttia:

  1. Tykkään sun blogista tosi paljon! Ehottomasti yks lemppariblogeistani. Oon tähän melkein koukussa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipas hyvä mieli tästä kommentista. Aika ajjoin tullee semmonen olo ettei tässä bloggaamisessa oo mittään järkee.. Mutta, ihanaaaa! :-)))

      Poista