keskiviikko 31. lokakuuta 2012

minä polskin, polskin ja uin

Teemun takareisivenytys.

Jeah, nyt on vaihtunnu jakso ja ollaan päästy uusien opintojen parriin. Syyslomalta suurin osa palasi hyvinkin virkistäytynneenä. Meikä oli varmaa yks ainoista, joita väsytti loman jäläkeen entistä enemmän. Kiva on ollu palata uimisen parriin. Joskus vuos sitten siitä jo turisinkin, kun Alankomaissa alotin kuntosalillani rakkaan uintiharrastukseni uuestaan. Täälläkii oon alkanu käyvä kerran viikossa aikasella aamu-uinnilla.

Meillä on ollu tällä viikolla uintia kaks kertaa. Ollaan opeteltu tekniikkaa ja sen lisäks vähä leikitty. Mahollissuus ois sitte myöhemmi hankkia uimaopettajan koulutus, ja sehän toki kiinnostas..Meiän taitava vesikorisjoukkue.


Kiistapallo! ..ja minä tietenki osallisena

Vesiliikunnan lisäksi meillä on alkannu soveltavan liikunnan, ohjaamisen ja rytmiikan kurssit sekä palloilu 2. Huomenna vielä alakaa terveys- ja kuntoliikunnan perusteet, jee. Rytmiikan tunnilla tikutettiin Suurlähettiläitten piisiä ja rönötettiin.
IIII IIII IIII IIII 
IIII IIII..

Rytmiikan tunnilla.

Puhallustikkaa.

Sisäcurlingia.

Täältä pessee!

Pääseekö kiveni nännille?

En ole ottanut hirveästi ruokakuvia, kun ruuan laadussa on käynyt ikävä notkahdus. Nyt lounaalla oli kuitenkin sen verran hyvät eväset, että kamerahommikshan se meni. Annoin pallautetta ruokallaan että kun meillä on aina vaan tommaatti-sallaattia eikä muuta, ni nyt sitte olivat tehneet sellasen sallaatin, jossa oli myös herneenversoja ja olliiveja. Lisäksi paprikat oli täytetty _kylmäsavutofulla_. Sitä luksuksen määrää. Ainiin eikä siinä vielä kaikki! Saamme nykyään ruualla kun ruualla kasvimaitoa ja kaiken lisäksi eri hyvvää riisimaitoa, jota en koskaan raaskisi kaupasta itse ostaa.


Jos et mene combatin luokse, niin tuo combat itsesi luokse.. kuului vanha sananlasku. Toissa viikolla pidin tanssistudiolla omat combat-hurvittelut, kun en jaksanut tahi halunnutkaan mennä Lahteen asti taistelemmaan ensin ilmavastustajan kanssa ja sitten kyyti-asioista. Tännään oli tarkotus taas Lahen suunnille mennä, mutta oli aika epävarmaa kyytimahollissuus takasin ni sitte tehttiin Sanna-kaverin kanssa 80 minnuutin combat-kimara (hahhah, mikä sana!). Viimesseen 20 minnuuttiin tuli kämppikseni Suvikin. Se sai kunnian olla meiän ensimmäinen yhteinen demo-oppilas..

Scooter: Nessaja
Fight fight fight.

Väsyttävän combatoinnin jäläkeen kävimme vielä rantasaunalla, jossa mää kiersin järvessä kivat lenkit kahesti. Huippua että on mahollissuus talviuimisseenkii täällä. Suvi teki minut hyvin ylppeeks käymällä itekkii uimassa, kun se ei oo ennen tuommosessa kylymässä pulikoinnukkaan. Jos ette oo vielä uinneet avannossa niin uikaa jo, hyvät ihimiset. Se tekkee hyvvää!

2 kommenttia:

 1. vähä kiva et siellä pääsee uimaan! mäkin halluun avantoon huhu täällä on väääähän tukalat oltavat!! onneks viikonlopulle on lupailtu sadetta, jospa se sadekausi vihdoin tulis pysyäkseen..

  oliks se jarin biisi mitä tikutitte?

  x

  VastaaPoista
 2. Mikä Jarin biisi?:D En ymmärtänyt, hihi.

  Sitte ku tuut ni avannosta tullee tapa. Vitsi, avanto on kyllä niin ihana!

  x

  VastaaPoista