keskiviikko 3. lokakuuta 2012

rakkautta ja anarkiaa


Rakkautta & Anarkiaa -filmifestivaalit (Helsinki International Film Festival) ovat nyt ohi. Kahtena viikonloppuna sen antimista käväsin nauttimassa, ensin Hansun ja sitten Katrin kanssa.

Toissaviikonloppuna pakkasin kamat Helsinkiin vievään autoon ja innostelin sitä, että matkaan meni vaan vähän yli tunti (vrt. 4h Kuopion suuntaan). Hetken Jasu-ystävän luona möllötettyä päätettiin lähtä hakkee Filmtownista elokuva. Mehustellen tartuin Bring It On -dvd:hen (suomeksi Anna palaa), koska se oli muinoin (ja varmaan vieläkin?) yksi lempielokuvistani. Nyt kun ollaan telinevoimistelussa päästy vähän hyppyjen salloihin niin cheerleading innostaa entisestään. Dvd ei kuitenkaan toiminut, joten katsoimme toisen elokuvan.

Joskus minulla on tapana kuvata elokuvia.. (mut ei leffateatterissa!)

Jasu oli löytänny jostain takka-dvd:n. Tunnelmallista!


Viikonloppu tiesi seitsemän elokuvvaa teatterissa ja pari dvd:ltä katottunna. Jotta meiän pyllyt jaksais timmissä kunnossa leffateatterin penkissä, ni piti vastapainoks käyvvä Fressillä sekä Kampissa että Espoonlahdella. Kampin Fressillä on hävettävän oiva sijjainti, on nääs ihan Kampin keskuksen kuppeessa.

Hansu & tätä tietä hyvään elämään.


Tiistaina Katri tuli tänne Nastollaan. Sain meille onneks kyydin järkättyä Lahesta. Kiva oli ku pääs Katrikkii näkemään mitä mää täällä Pajulahessa oikkeen puuhailen ja keiden kanssa.


Lahen seksikatu eli Rautatienkatu.

Keskiviikko-combatin jäläkeen mentiin luokkalaisten kanssa Amarilloon hyvästellee Suvi, joka läks kolmeks kuukaudeks Indonesiaan. Eka kerta ku käväsin Lahen Amarillossa. Pääsin siellä taas huommaa miten en jaksa riekkua ulukona pitkään. Alloin mankua kyytiä takas asuntollaan heti vuan kun viimene ruokapala oli nielastu.Viime viikko oli aika ylleisurheilupainotteinen.


Seiväshyppyä opettelen ma.

Eläpä ryttyile seipään herroille.

Aitajuoksulämmittelyä. Katri polokasemassa meikäläistä.

Niken ylväs askel.

Näin sitä mennään tositoimissa.

Ylleisurheilun lisäksi ollaan palloiltu vähäsen ja opiskeltu teorijjaakin. Parhaimmat kuvat jäi tietty ottamatta, kuten sählyturnaus siamilaisittain. Oltiin Katrin kanssa pareja ja juostiin pallon perässä ku hullut. Molemmilla piti olla yhteisessä mailassa yks käsi kiinni. Pelattiin sählyä myös niin, että mailan haltija oli sokkona ja toinen opasti sekä niin, että Katri oli minun reppuselässä ja meikällä oli maila.

Karkin kanssa syvälliset juttutuokiot.


Superman!

"Miten lapsuuteni on vaikuttanut urheilija-minnään."

Ettiikan tunnilla.


Meikäläisen porukka esitelmän pidossa.
Lähettii perjantaina Helsinkiin viikonlopuksi Katrin kanssa ja taas oli sama ohjelma ku edellisviikonloppuna:
Fresseilyä, elokuvia (joskin teatterissa tällä kertaa vain neljä) ja Helsingin rakastamista. Raaskittiin Espoonlahen combatissakin käyvä, vaikka meno-palluu onkin nykyään huimat yheksän euroa. Käytiin kattoo Xavier Dolanin uusin, Laurence Anyways. Elokuva oli 160minnuutin pittuudeltaan aivan liian pitkä, mutta muuten aisteja kutkutteleva. Ken ei ole Dolanin Heartbeatsia nähäny ni äkkiä sen äärelle!Heihei!

Elän taas jännittäviä aikoja, kun istun vuoristoradassa keskenäni. Toissapäivänä olin (ainakin henkisesti) valamis maratonin vetäsemmään ja pitkästä aikaa koin tarvetta hyppiä hyppynarulla. Olen myös löytänyt itseni kesken punttireenin roikkumasta katoista tangoista (tangot-> tangoista, ei tangat->tangoista, selvennykseksi vain). Eilen koin sen vastakohdan kun maleksin ympäriinsä kroppa ja mieli kippeenä. Nyt on taas matka vaan ylöspäin ja oon valamis ottaa vastaan haasteen ku haasteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti