maanantai 5. marraskuuta 2012

yön kauhuvisiot


Palloilu 1 -kurssilla meillä oli aika paljon koriksen ja sählyn pellaamista erilaisilla tyyleillä, palloilla ja säännöillä. Nyt kun meillä alako palloilu 2, niin ollaan päästy vähän ouvompien pelejen parriin. Torstaina pelivälineinä oli pyyhkeet ja lakanat. Niitten avulla kaksin tai nelin heiteltiin palloa verkon yli toiselle joukkueelle. Välillä pallona toimi lentopallo, välillä amerikkalainen jalakapallo.  Harmi vaan koko luokka oli kunnossa pelleihin eli kukkaan ei ollu kentän laialla kameran kanssa napsimassa kuvia. Mahtannu meiän hikipäinen pellailu olla hauskannäköstä!

Sanna oottelemassa mittelön alakua.


Perjantaina feilasin anatomian kokkeessa täydellisesti. Olin opetellu edellisiltana ihan kunnolla pienen ja ison verenkierron, kehon luut, lihakset ja nivelet, sydämen rakenteen ja sen toiminnan sekä muita juttuja, mitä opettaja oli sanonnu koealueeseen kuuluvan. Yhen alueen jätin lukematta, "synoviaalinivel & polvi". Eiköhän koko koe ollu painottunu juurikin tuohon niveleen ja polven rakenteeseen. Kaksi sivua pelekkää tuota asiaa ja sitten ihan muutama säälittävä kysymys sydämeen ja verenkiertoon liittyen. I think I nailed it! ..NOT! Kyllä sapetti ja harmitti. Kantapään kautta piti tämäkin oppia..

Kampin Fressi. Piti ottaa "minä salilla" -kuva. Unohin.

Hienot design-sporapysäkit.

Töölössäkkii oli Halloween.

Koulun jäläkeen lähettiin kohti Helsinkiä, jossa odotteli jo ystäväni Hansu. Kävin korkaamassa Night Visions -elokuvafestivaalin, jonka Hansu oli paria päivää aiemmin jo ehtinny korkata. 

"Festivaalin ydin muodostuu fantasia-, kauhu-, science fiction – ja kulttielokuvista, mutta ohjelmistoon valikoituu kiinnostavaa materiaalia myös genrekarsinoista piittaamatta. Night Visions on myös valtakunnan kaavoihin kangistumattomin elokuvafestivaali. NV-vuoden päätapahtumia Helsingissä ovat kevätkaudella järjestettävä Back to Basics -festivaali ja syksyllä lokakuun lopussa Halloween-merkkipäivää juhlistava Maximum Halloween -festivaali. Lisäksi Night Visions jalkautuu vuosittain muualle Suomeen ennennäkemättömien elokuvahelmien muodossa aina tarpeen mukaan."

Muutamat kerrat oon Night Visionsiin osallistunnu, mutta en kertaakaan ollu siellä vielä koko yötä. Tällä kerralla olisin periaatteessa voinnukin viettää elokuva-yön, mutta (onneksi) minua ei kiinnostanut juuri yötä varten valitut elokuvat. Hyvä vaan, pystyn paremmin pitämään normaali-ruttiinin yllä kun en lähe sotkemaan sitä valavomisillani. Kaverini Noora tuli minnuu hakkee leffasta. Illalla käyttiin vielä kävelyttämässä Nooran supersuloinen puppe Aulis. Mää niin tykkään italianvinttikoirista justiin sen takia, kun ne on niin omituisen näkösiä eikä koiramaisia ollenkaan. Aulikseltakkii pääs sellasta ääntelyä, etten voinnu olla sen seurassa vakavakasvosna. 

Otin Auliksen kiinni itseteosta.


Lauantaina lähettiin Nosturriin kun siellä oli nenäpäivä-kirpputori menneillään. Jännitti reikätaskusna lähtä paikan päälle, mutta onneks suurin osa vaatteista tuntu olevan semmosella käsilaukku-"outo-löysä-nykyään-muodissa-oleva-naistenpaita"-linjalla. Sitten löysinkin Nikellä töissä olevan ukkelin ja hänen rekkinsä.. Hyvä etten ole L/XL-kokonen miehenköriläs, muuten olis rahattomuusreikä taskussa levinny pitkin poikin.

Entinen, jo haudattu, kantabaarini.

Tälläsiä yhen liikkeen ikkunassa..Myö ja minun kahen euron löytölaukku.Illalla käytiin kahtomassa Nooran ja Hansun kanssa kolome leffaa, joista viimesin loppu yhen maissa. Oli hieno fiilis rueta nukkuu kahelta ja herätä sitte taas kuuelta käärimmään Night Visions -leffaviikonloppu pakettiin John Watersin vuonna 1977 ilmestynneellä Desperate Livingillä.
Yksi ehoton lempparijuttuni (Hohdosta).Siinä meni Halloween ja Night Visions. Sen verran Halloween oli jänskä juttu että keskiviikkona Pajulahessa yöpyvät venäläislapset tuli kolkuttellee ovveeni ja: "Trick or treat?" Huhhuh että säikähin ku ei minun ovveen oo kolkuteltu etes perinteisissä virpojaisissakkaan ni en osannu odottaa vieraita. Tyhjin käsin jäivät pikku penskat.

Hyvvää viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus Esme... lissää ootellessa. :)

    -Hos hos hosu

    VastaaPoista