lauantai 15. joulukuuta 2012

paljon kuvia & BodyCombat54

Harry Potter.

Enpä ole aikaan laittannu mittään kouluun tai suorraan ommaan arkeeni liittyvvää. Koska pian julukasen taas vähän pitemmän kaavan kautta kokemuksiani jouluun liittyen, niin tällä kertaa en jää jaarittellee liikoja.. paitsi avvaan lopussa BodyCombat 54:n. Tuo ensimmäinen kuva on otettu sinä pänä kun oli kovat myrskyt Suomessa. Ihimettelin huoneessani että mikäs se ovella rapistellee niin olikin terassi täynnä oksia ja taustalla näkyvä puu oli kivasti kaatunnu yllä olevaa parveketta vasten.

Tältä näytän ennen ku nukahan. "Hiukset kuin heinäpelto.."
 
Kaksi lempipaikkaani päällekäin: Fressi ja Finnkino. Tuplaorgasmi.

Rakas äitini täytti, uskokaa tai älkää, 60 vuotta. Juhulistimme merkkipäivää menemällä Kuopion Memphissiin atrioimaan melekeen koko lapsikatraan voimin. Viisi lasta oli mukana ja vielä oli joidenkuiden puolisoja ja lapsia. Äiskä sai meiltä lahjaksi iPadin, joka tullee ihan varmasti tarppeeseen.

Synttärisankari.

Nuorin mukanaolija. Vansku 1v1kk.

Salilla oon tietenkin käynny. Mihin seepra raidoistaan.. Positiivisena muutoksena on ollu että Susanna-siskoni on ruennu kanssa käyttämään Fressin palveluja ja että oon oikkeesti ottanu tavakseni käyvä koulun salilla kuuelta aamulla. Päivästä tullee heti parempi kun on reenit tehty jo aamutuimaan. Sain myös myöhäsenä synttärilahjana uuet fitness-kengät.

Kanssakumppanini.


Salilta löytynny sisko lapsensa kanssa.


 On uppeeta kun on lunta niin ihanasti. On teheny mieli entistä enemmän kävelylle kun on niin pirtsakka ilima.


Suvi.

Keskiviikkona meillä oli koulussa joulupäivällinen.

Meikä & Miss Leaf.

Siitä jatku juhulat sitten kanssaopiskelijoiden huoneessa. Oon ylypiä että sain itteni sinne lähtemmään, joskin tapani mukkaan olin taas ensimmäinen joka juhulista poistu. Oon vähä sitä mieltä että oon tosiaan juhulani juhulinu jo.. Aikaset illat ja aamut tekkee guttaa!

Söpö ystäväni Karkki.

Lopuksi vielä ruokapainotteisia kuvia:

Meikän annos Memphisissä. Nälkä jäi.

Katrin nuudeliannos.

Mukavaa vaihtelua tofuille tms.: herne-luppiinitempe.

Munakoiso-tofu-peruna-ruoka koulussa.

Seitan-kaalipaistia kotona kera lantun ja porkkanan.

Tofupastan äärellä.

Italialaistyylinen pasta avokadolla, kirsikkatommaateilla, basilikalla ja valakosipulilla.

Bulguria höyrytetyillä kasviksilla ja papupihiveillä.

Nuo pihivit oli niin helppotekosia ja mainioita, että jaan reseptin nyt kanssanne:
Myö tehtiin niistä pihivin mallisia kun olivat kätsempiä. Lisäks ei laitettu niin palijoo öljyä ku ohjeessa oli ja jätettii sipuli tyystin pois minun toivomuksestani. Raaka sipuli ruuassa on minulle ja hengityksen hajulle nou nou.


Koulussa oli vähä myös tällasta:


Suunniteltiin tunnelia.


SITTEN


BodyCombat 54:
Torstai-iltapäivänä viimein pääsin tutustumaan Les Millsin BodyCombat 54-ohojelmaan. Omat koulutukset ja lisenssit kiiluu vielä jossain tulevaisuudessa heijastuen kuitenkin sieltä kaukaa combat-kiimaisiin silimiini. Sitten kun rohkenen niin alan ettiä osa-aikaistöitä jostakin salilta ja pyrin vakkuuttammaan paikan siitä, että minut kannattaa heittää koulutukseen. Jos combat-koulutuksen käy omin päin niin joutuu aika lailla lompakon nyörejä avvaamaan tai pikemminkin repimään koko lompakon auki raa'asti ja heittelee pitkin poikin. Halusin heti sujahtaa 54:n parriin hyvin, joten kävin tunnilla perjantai-iltana ja vielä äsken aamupäivälläkin. Hullun hommaa, mutta tavaksi en ota. Hartiat on niin kippeinä, ettei tohdi edes paitaa riisua kun käsien kohottaminen tekkee niin pahhaa. Jos jotkut luulee combattia "tyttöjumpaksi" (luokkakavereiltani lainattu termi) niin kerron nyt että BodyCombat on (oikealla tavalla tehtynä) hyvin rankka tunti. Perjantai-illan tunnilla keskisykkeeni oli 168, maksimi 190 ja kaloreita palo 600kcal. Sen jäläkee oli kyllä sellanen olo, että syömään ja vähän äkkiä.Tässä siis nykynen ohojelma:

1a: What Doesn't Kill You (Stronger) (B&W Remix Edit) - Dirty Scandal
Aikalailla samankaltainen alotus kun mitä oli ohojelmassa numero 51. Plussana on sarja, johon kuuluu kaksi hidasta ja sitten neljä nopeaa alakoukkua. Biisi on ehtaa LM-kammaa.

1b: Blow (Web Remix Edit) - Diva Chain
Loistava versio toimivasta piisistä. Ihanana yllärinä kickboxingista revästy sivupolvi iänikusen etupolven sijjaan. Shootit ovat hyviä, koska niitä ei ole liikaa.

2. Turbulence - Laidback Luke & Steve Aoki Feat. Lil Jon
ERINOMAINEN! Oon aivan ihastunnu tähän. Piisi oli jo esikuuntelussa ja puhelimessani talletettuna, kun ihastuin siihen niin. Trackissa on huiput sarjat, joskin vaativat. Aikamoista tasapainoilua ja tekniikan hallintaa tarvitsee kun tullee pitkä sarja kiertopotkuja, joissa potkivaa jalkaa ei käytetä maassa kertaakaan. Uh. Horjuu yhä myös allekirjoittaneella.

3. Gona Love Me - Hixxy & R.S.R
Yksinkertainen, mutta mukava.

4. Paradise City - Rising Edge
Viihyttävä sarja, jossa on muunmuassa kolme alakoukkua, kaksi takapolvea ja hyppypotku-sarja. Lopussa oksettavat tasahypyt tiukoilla jaloilla. Tässä kohen jos ei hiki valu pitkin naamaa niin teet ehkä jottain väärin.

5. Invincible (Barracuda Album Mix 2012) - Sharnee
Perus-vitonen, jossa ei anneta väsyneille hartioille armoa ollenkaan ja sen takkaa viimistään ikkuisuuelta tuntuva yläkoukkurunkutus.

6. DOA - Telstarr
Kutos-track on ylleensä hyvin jalkapainotteinen. Siksi tämä track yllättääkin, sillä tässä on myös paljon lyöntejä, muunmuassa karate-. Mussiikki käy sarjan kanssa taas täydellisesti yksi yhteen.

7. The Switch - DJ Recoil
Track alkaa ihanasti laskevilla kyynärpäillä. Hapottava muay thai -track, jossa ei oo unohettu street fight -meininkiä eikä juoksevan miehen polvia.

8. Dark Skies - Hixxy, Dougal & Gammer
Kasit ovat perinteisesti Esmen lemmikkipiisejä. Kiva saaha vihdoin päärynäpallot pyörimmään ja tekkee pistäviä lyöntejä. Track on aivan hullua kidutusta, kun koko tunnin on tehny täysillä ja hartiat kiljuu kauhuissaan.

9. Internet Friends - Captain Karate Intention
Kahessa viime combatissa luotettiin dubstepin nimmeen Skrillexin trackeilla. Tälläkin kertaa Les Mills jatkaa hyväksi koetulla musiikkilajilla ja dubstep-yhtyeen Knife Partyn Captain Karate Intentionin coveroima Internet Friends pistää taas vatsalihakset lujille. Ysi kääräsee mainion viisnelosen pakettiin tyylikkäästi.

Siinä. Reippaasti kokkeilemmaan, jos et oo vielä.

2 kommenttia:

 1. Mä kans rakastan tuota Turbulencea!! Meidän salin toinen combatohjaaja jo veti sen, vaikka tuolla on tosi tiukat säännöt miksausten ja uusien ohjelmien suhteen. Mutta aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään nykyään mussiikillisesti enemmän vitosesta, oon ihan kreisinä siihen %)

   Mimmoset säännöt teillä on? Ihmeellistä ku jossai on olevinnaan hirveen tiukkaa ja jossain ruetaa miksailee jo kuukauden päästä edellisen julukasusta.

   Tuli mieleen että olin unohtannu vastata kommenttiin nyt ku heräsin ja olin nähny sinusta unta. Voitko kuvitella!

   Poista