maanantai 28. tammikuuta 2013

koulua töitä koulua reeniä


Torstaina napsasin koulussa vielä muutaman kuvasen kun meillä oli "learning café", jossa oli 14 erilaista eettistä keissiä, joita parittain ratkoimme. Tuntien teema oli suvaitsevaisuus ja aika moni keisseistä käsittelikin homoseksuaalisuutta.

Hannan ja Sannan pohdinnat.

Parini Jenni aka Leaf, "Liiffi".

Joku oli kirjottanu näin, voih.

Olleellisimmat koulukamani: päiväkirja, kengät, kalenteri ja kynä (Pajulahti-kynä, toki).

Torstaipänä mentiin latusuunnistammaan. Ladulla oli hauskaa, joskin karttaa ei teheny mieli kahtoo. En ollu yhtään niinsanotusti kartalla, kun viiletin vaan mennee ja aina rastin tullen kun yritin pallauttaa itteni takasin kartalle niin oli pikkasen haasteita. "Olikos tässä äsken tämmönen mutka? Missä mää oon?"


Osa kaveriporukastani: Kirsti, Liiffi, meikä, Jenny ja Karkki.

Oli erittäin huippua käyvvä hiihtämässä. Vielä kun omat sukset saisin joskus hankittua niin olisin onnellinen. Hiihtohikisnä jatkoin matkaa Lahteen, jossa menin ensin täysillä J-kaverini kanssa combattiin ja siitä lehevaan näkemään Quentin Tarantinon nerroutta.

Minä ja rakas Emma.

Pääsin nukkummaan maailman hienoimpiin lakanoihin. Teki mieli melekee perjantaiaamuna lähtiissä kääriä lakana ommaan kassiin ja häipyä vähin äänin paikalta.. No ei. Mutta vaikutuksen tekivät lakanat, vaikka olen Batmania enemmän Spider-Man-fani.


Perjantaina matkasin Jyväskyllään firmani koulutuspäiville. Siellä otin hyvin vähän kuvia ja nekkii mitkä otin ni sua suurin osa jäähä julukasematta.


Terkkuja vessasta.

Perjantain päivällinen.Hotellin kuntosali, johon minulla oli ilo kaksi kertaa tutustua..

Valmiina reeniin.

Oon ruennu lukkee salilla, jos mahollista.

Lauantain lounas.


Riisikakku-jälkkäri.
 
 Lauantai-iltana palasin Nastolaan ja Sanna-ystävän hoiviin.

Kaunan jatko-osa.


 Sunnuntaina aamulla kiirehin töihin.Pelotti. Tsekkaa hiuksien pittuus.

Piti myös vähäse suunnitella reenejä viikolle.


Illalla menin vielä J:n luokse, jossa leikittii Walking Dead -sovelluksella ja pistettii yksi J:n Ikeasta ostama hylly ojennukseen.Myö ja kokoamme asia, jota ei näy ku se on niin tumma.

Meikä komiampana ku koskaan.

Mennee aika lujjaa meikäläisellä. On kivvaa ja koko viikko on täyteen suunniteltu jo reenejä, kavereita, hengaamista ja koulutöitä. Viikonlopuksi pääsen, ah, Kuopijjoon viimein. Elämästäni hitusen onnellisempaa tekkee turkkilainen internet-radio, jonka tajusin nyt vuosien tauon jäläkeen pistää päälle.

Hei, olisko juttuehotuksia? Elokuvakirjoitukseni on vielä työn alla..

2 kommenttia:

  1. Jos mulla olisi noin päheet batmännilakanat niin asuisin niissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta! Arvaa halluunko samallaiset mutta niitä tuskin myyään >:(

      Poista