torstai 7. helmikuuta 2013

liikkuu ihminen ja aika

Tumps!

Johan on viikko taas yllättävän nopiaan kulunut. Oon Luojan kiitos ollu koko ajan terveenä ja muutenkin ehtiväinen. On ihanaa kun saa tehtyä kaikki suunnittelemat asiat justiin niin ku pittää. Alla ihan älyttömästi kuvia salilta. Joko en oo teheny juurikkaan muuta ku reenannu tai sitten en oo vaan tajunnu ottaa muista paikoista kuvvii.. Who knows. Kuitenkin, varotettu on, paljon liikuntakuvia tiijossa.

Liikunnan vaikutukset.

Alotin tuossa työtkin vastikään niin nyt pääsen sitten koulun lisäksi viittomisen riemuihin. Pittää vaan kahtoo, ettei jää mikkään ruoka välistä. Viime viikolla oli vähän huono kausi ruuan suhteen, kun koulussa oli tarjolla muonaa, jota en omasta valinnastani syö. Oon ollu nytte muutenkin laiska ostammaan välipallaa ni saattannu jäähä sitten välistä. Tuhma, tuhma, tuhma! Jotenkaan ei innosta raahata tänne Pajulahteen evväitä. Jännä että oon muuten niin tuottelias ja ahkera, mutta jotkut asiat on tosi ison kynnyksen takana. Hyvänä esimerkkinä laukkukaapillani käyminen.. Se on tuossa viereisessä rakennuksessa, mutta silti yritän viimisseen asti vältellä sinne menemistä koska se on jotenkin niin kaukana olevinnaan. Sitte hermostuttaa ku pittää hakkee joku tavara sieltä..


Viime viikolla kahtelin vähän mitä meiän luokkalaiset puuhaa tunnilla. Kaikki tottakai kuuntelivat valppaina, vaan..Viikonloppuna pääsin melekeen kolomen viikon tauon jäläkeen Kuopioon. Kyllä tuntu hyvältä päästä kotikonnuille. Saan täällä etelässä kylymiä värreitä jo siitä että kuulen jonku puhheessa savolaisen nuotin.


Katri varmaan kerto jonku hyvän jutun.

Autuas Katri PT:n opastuksessa.


Huomattiin että toinen meistä on mansikka ja mustikka niin oli kesken reenin vaihettava paiat päikseen.. Onneksi ollaan samankokosia niin voiaan tehhä kivutta sellasia asioita.


Hansu innostu kuvvailee.

Ostettiin Vegetukusta glutteenijauhoja niin päästään ihan kunnolla tekkee seitania. Kuopion Punnarissa kun jauhot on tuplasti kalliimpia ja usseesti vielä loppunnu. Tukusta saatiin kanssa lissää ihania X-Treme Protein Crunchereita.Muuten tyydyttäviä reenejä varjosti sellanen seikka, että olin satuttannu häntäluuni. Kunnon liikkuja satuttaa ittesä kotioloissa eikä salilla. Viime kevväänä revväytin etureiden käännähtämällä kannoillani ja häntäluun passautin pistorasiaan. Kyllä, luit oikein.. Tuon ylläolevan kuvan ottamisen jäläkee istahin seinää pitkin lattialle istummaan, tai ainakin yritin. Matkan varrella olikin mukavan ulkoneva pistorasia ja römähin kyllä suorilta lattialle vatsalleen ja parkummaan. Vielä sattuu istuminen olemattommaan häntääni, mutta luulen ja syvästi toivon kivun katoavan pian..


Katrilla on alkanu koulussa vähä ressi kun sillä on nyt tasan kuukausi aikaa tehhä opinnäytetyötään. Vuosi sitten minä olin lähes samassa tilanteessa.

Katri näyttää alajyrsimen kuvvaa.

Kesällä löysin kaksin reenaamisen ilon. Suosittelen kokkeilemmaan. Kavereista on paljon appuu, jos oikkeesti halluu tehhä sarjat loppuun asti tuskalla. Kyllä ihimeen paljon motivoikin ku toinen on vieressä kehumassa ja pistämässä lissää painoja. Oon ollu onnekas kun saan aika ussein täällä Pajiksessa kämppikseni reenikaveriksi ja Kuopiossa Katrin tahi Mirja-siskon.Jos joku tosiaan kuulee hyvästä Lahen keskustassa sijjaitsevasta asunnosta niin saa vinkata. Katri on suorastaan pimahtanut siivvoomaan Kuopion kämppää muuttoa varten, vaikka ei olla vielä asuntoa etes irtisanottu. Perjantaina ku tulin kottiin niin Katri oli ihan hikinen ja kävi ilmi, että se oli hinkannu jottai listoja.. Lauantaina salilta palatessani Katri näytti jotenkin muikeelta ja ku käskin sitä näyttämää mitä sillä on käsissään niin suihkepullo ja rätti. Huhhuh. Huomaa, että siinä on sellasta siivoojan vikkaa..Aina voimareenin jäläkeen juon proteiinisheikin. Nyt oon käyttänny soijaproteiinia kun se on niin halapaa, mutta mielellään joisin jottai muuta välillä kuten hamppua tai hernettä. Joskus sheikkielämäni alkutaipaleella juomani maistuivat oksennukselta ja olivat koostumukseltaankin epämääräsiä. Sitten tajusin että juomasta voi tehhä hyvänkin makusen. Allaolevissa sheikeissä on neste koostunut vedestä pääosin, mutta mukkaan on lisätty aimo lurraus soijamaitoa. Yksi lusikallinen vaniljasoijaprotskua ja toinen mokoma suklaan makusta. Yksi bannaani juomaan per henkilö ja vielä pakastemustikoita sekkaan jos mahollista. Jos ei niin sitten ees pari jääpallaa niin tulloo ihanan viileetä juomasta.


Maanantaina lähtiin kottoo aamuvarhain ja minnuu tuli ovelle hyvästellee tuas maailman kaunein näkö eli unisumussa kulkeva Sasri.


Kuopio-Nastola.

Super Bowlin jälkimainingit sängylläni.

Uusi matto vastaanotossa! +Suvin alaraajat

Meiä upouuet takit ja hatut.

Koulukaverini Nea oli viikon poissa koulusta, mikä ajjoi minut opettelemaan ranskanletin teon itse.. Ja näin hieno lopputulos aika hienosta letistäkkii tuli.

Esme nuudelipää.

KAHTOKKEE MITEN PITKÄ TUKKA!!!

 Käväsin Heinolassa heilumassa.
Kaverini Jenny assuu Heinolassa.

Okei yksi ainoa kuva lounaastani tällä kertaa..

Fitness ja kehonhuolto.

Oon otattanu hienoja kuvia ittestäni.. krhm.Ylleensä meen syntymäpuvustani suoraan normivaatteisiin ja sitten taas syntymäpukkuun (parin urheilukerraston kautta). Tiistai-iltana kokkeilin vähä erilaista lähestymistappaa iltaani ja laitoin kompressiosukat, tekniset pitkät kalsarit ja fleece-paidan. Oli niin mukava sujahtaa niihin vaatteisiin että oli jätettävä iltasali välistä ja jäätävä huoneeseen silittellee fleeceä ku oli niin pehmone. En oo ikinä tajunnu pyjamien päälle, yäk pyjamat. Miksi sellasia käytetään?! Tai aamutakkeja? TAI KYLPYTAKKEJA? Hyi.
Koulun puolesta tulevat demotunnit oon joutunnu ottaa tosi rauhallisesti, kun muuten ne pillaa minun reeniviikon. Esimerkiksi pumppi-tunnilla nostin jossai vaiheessa pelkkää tankoa ja itseasiassa yksi track meni kokonaan ilman tankoa ja painoja, liikuttelin vaan käsiäni..

Pumppia.

Gymstick.


Eilen vielä ystäväni J:n kanssa otettii kuvakimara, yksin ja yhessä. Mää vähä capoeirasin keskenäni, ainakin kovasti yritin, sit potkittiin yhessä.


Vielä ehtii kahteen seuraavaan päivään sisältyä paljon tohinaa ja sitten ta-daa, meen taas Kuopijjoon. Can't get enough!

Kommentoikaa, tyypit, välillä.

2 kommenttia:

 1. Mä oon hei kommentoinukki joskus! Mun piti itseasiassa kommentoia siihen missä mäkin vilahdin, mut sit unohin yyyyh.

  OON NIIN KATEELLINEN KAIKKIEN VENUMEISTA!!!! Pakko saaha omatkin, nolottaa vähän vetää combat jossain niken pikkuruisissa juoksushortseissa ja sit pikkarit vilkkaa koko kansalle hups. 8(

  Tuu hei kyllään ku ehit, haluun taas sun kanssa salille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä noloa siinä on että vettää combatin juoksushortseissa tai missä vaan?? Haloo se on ryhmäliikuntatunti! En määkää oo nähny Venumeita kellää paitsi tyylii ohjaajilla.

   Poista