tiistai 23. huhtikuuta 2013

från Kuopio till Lahtis

Kuopio maanantai-aamuna klockan 5.15

HELLUREI tämä on 200. kirjoitus. Mietin miten mukavaa olis kirjottaa jokkiin erikois-blogikirjotus sen kunniaksi. Heureka! ..ja pikku pääni alako lyyä tyhjää. No ehä minä keksiny mikä "erikoinen" kirjoitus olisi ollu se 200., joten ootellaan vaikka 300. kirjotusta, jos ja kun sinne asti tässä harrastuksessa pääsen.


Koska oon niin viksu että en ennää juokse combatista spinning-salin kautta ulos ja juoksulenkille, niin oon ruennu venyttellee tieten tahtoen. Mää oon venytelly aktiivisesti ainakki yläasteelta saakka. Saatan venytellä bussimatkoilla, teoriatunneilla, elokuvia kahtoessa, syödessä.. Kumminkin oon nytte löytänny elämässäni pikku rakoja sille, että voin istahtaa alas matolle ja keskittyä pelkästään (ainakin melekeen pelkästää) siihen venyttellyyn.

Ne ketkä ei tiijjä niin ennen reeniä ei kannata venytellä, ellei venyttely ole dynaamista (liikkuvaa ja aktiivista). Reenin jälestä voi nopiaan venytellä, mutta optimaalinen aika sille olis sellaset pari tuntia reenin jäläkeen.


Koska herrään ennen puolta kuutta, huomenaamunakkii soi kello 4.40, niin tarvihtee mennä aikasin nukkummaan. Siinä on petraamisen varraa! Nyt innostuin kirjottammaan bloggiin, vaikka pittäis jo olla vetelemässä sikkeitä. Ylläoleva kuva on otettu viime viikolla kun menin sänkyyn 18.45.. Yritin nukahtaa yheksäksi. Onnistu melekeen. Huomenna ei oo tsäänssiä moiseen ku koulu loppuu siinä kuuen jälestä ja vielä pittää pari ohjausta suunnitella torstaita varten.

Männä keskiviikkona tul muuttokuorma Kuopiosta kera kuskin, Mirja-siskon ja Katrin. Onneks sain erivappauen käyvä viemässä kamat jo pari viikkoa ennen virallista muuttopäivää. "Kunhan ette mee sinne vielä asumaan sillon!" Räpsäilin kuormaa ootellessa kuvia kämpiltä.


Tiistai-iltana neljällä henkilöllä oli männy reipas tunti auton lastaamisseen (asuntomme on neljännessä kerroksessa). Purkutilanteessa meni 20 säälittävvää minnuuttia. Lähettii het' siskon ja Katrin kanssa sitten palkitsemmaan kurnivat vatsamme thai-ravintolalla.Kun kuvut oli täynnä niin ruettiin yhteistuumin purkammaan ossaa kamoista, ennen ku sitten muutamaa tuntia myöhemmin kuski tuli ja vei minun kaverit pois.
Mää lähin samalla ovenavvauksella ja hölömistynneenä jäin parinsadan metrin päähän kirjaimellisesti bannaani kädessäni seisommaan ja miettimmään että mitäs seuraavaks. Siinä seisoin kymmenisen minnuuttia ennen ku tajusin, että hei, voin jatkaa järestelyä.


Check my Harry Potter collection out! Eikä siinä oo ees ihan kaikki..Loppuviikoksi menin Kuopijjoon, missä perjantaina hoisimme virallisia juttuja (Kela, osotteenmuutokset..). Lauantai ja sunnuntai oli pyhitetty siivoomiselle, amen.


Perjantain ahkeruus-palkinto: rehvit Rossossa ja ofkoos Onni Oravan ateria.

Jeshka oli koko viikonlopun supersöpö. Aina se on ollu huomionkipiä, mutta hirveen likellä se ei oo kauaa viihtynä. Perjantaiyönä kun Jeshka salakavalasti kömpi patjamme päätyyn, tokaisimme molemmat: "Äh antaa sen olla, ei se kauaa tuolla pysy." Kuinka ollakaan, vielä aamulla näin päävyssä Jeshkan harmahtavan pörrön. Aaaa miten lutunen! Seuraavassa kuvassa Jeshka eestä ja takkaa, Jeshka makkaa ja.. makkaa. Samankaltasia jokikinen kuva, mutta monessa tilanteessa napattu.Jeshka & Osku Ketola.


Jeshka ja Katri kärrin kanssa.

Jeshikin lisäosa nimeltä Luna.
Koira tipahti rakoseen, muttei tuntunut siitä piittaavan.

Sunnuntaina sain oman palkintoni nääs visiitin äitin luona. Vietiin mammalle stepperi, Raki-juoman loppu sekä Katrin tekemä kaappi, kahottiin ihan persreikä-leffa nimeltä Ja saapuu oikea yö ja juotiin ruotsalaista pääsiäisjuomaa.Nammm.


Seuraavana lauantaina pääsenki uuteen asuntoon jo asustellee, joskin pittää assuinkumppaneitani ootella vielä pieni tovi. I'll keep you posted!

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida etten mä ikinä kyllästy noihin Jeshkan kuviin, se on tismalleen sellainen karvakasa-renttukoira joita rakastan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Haastan blogisi pieneen blogihaasteeseen. :) Ohjeet löytyvät seuraavasta osoitteesta:

    http://armotontamenoa.blogspot.fi/2013/04/blogihaaste.html

    VastaaPoista