sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

kotilesken arkea

Parhaat kuvat tullee vessareissuilta, oon huomannu.

Kuopio/Joensuu-leskenä oon ollu nyt yli viikon jo. Katri lähti valmistummaan puusepäksi, onnea sille, eikä sitä oo sen koommin näkyny ku on jääny nikkaroimaan ja sutia heiluttelee ties minne. Oon yrittänny upottaa ihteni salille ja työhön, ja on kyllä onnistunukin ihan hyvin (välillä). On ollu ihan hullun lämpimät ilmat. On tuntunnu väärältä pittää päällä farkkuja ja pitkähihasta, kun olis tehny mieli aatamin assuun vaihtaa.

Salin terdellä käymässä kaverin kanssa.

Oon rampannu Helsingissä työn parissa ja konnarit on ehtiny tulla tutuksi aika lailla jo pienen ajan sisällä. Samat konnarithan ne tuppaa ollee kun Lahti-Nastola-välin, mitä harjoitin toukokuussa jonkin verran.Jälleen vessakuva, tällä kertaa junan vessasta.

Näin myös heppoja.Testasin yhtä thai-ravintollaa. Liian kermane annos olj meikälle.

Mbar-reissu oli hyvä: sain soijalattee ja näin ystävää.


Ylläoleva asetelma oli pitkän työpäivän jäläkeen fiksailemaani itseni hemmottelu -hetkeä varten. Ei tarvii varmaan kertoo että en meinannu saaha tommaattimehua alas (oli jotenki erityisen ätäkän makusta), sallaattia en todellakkaa jaksanu kokonaan vaikka ennen olisin ja dvd lakkas toimimasta puolivälissä. Kiva idea kumminkin.


Ei mulla tämän enempää ollukkaan kuvia tai asiaa. En vaa tohdi ennee laittaa kuukauden juttuja yhellä kerralla. Meinasin josko olisin rohkean isosiskoni tavoin kirjottanu joskus tänne syömishäiriöstäni vanhojen päiväkirjojen turvin, mutta en tiiä onko aika vielä sille otollinen nyt (tai ikinä). Kohta tulloo sen sijjaan rakkauspläjäys kun pian viettelemme vuosipäivää, uskokaa tai älkää!

1 kommentti:

 1. Hiphei on aikas intialaiset fakiirimeiningit piikkimattokuvassa! Vain suitsukkeet puuttuu :D

  Kyllä nekin tarinat jonain päivänä vielä kirjoitat, kun aika on kypsä; sellaisista asioista ei kannata kirjoittaa, mitä ei ole valmis julkisesti ruotimaan!

  Tässäpä vielä tän rakkaan siskon rohkea syömishäiriöpostaus: http://smyrmeli.blogspot.fi/2013/05/syomishairio-iso-tuska-ja-syyllisyys.html
  (hehhee, mainosta ja markkinointia; sulla paljo enempi seuraajia ko mulla :D)

  Oot rakas! <3

  VastaaPoista