torstai 2. tammikuuta 2014

2013


Tervetuloa vuoteen 2014! Seuraava päivitys on katsaus vuoteen 2013. Kolme suurinta intohimoni kohdetta vaimon lisäksi lienee liikunta, elokuvat ja matkustelu. Siispä ensimmäiseksi: miten liikuin vuoden aikana? 


Vuonna 2011 liikuntamääräni oli tunneissa 599 ja viime vuonna 690. Tänä vuonna määrä oli 650, mutta arvatkaapa mitä? Minua ei haittaa ollenkaan. Olen ollut kipeämpi kuin koskaan ja ymmärtänyt että laatu on määrää tärkeämpää. Sali on ollut ykkösjuttu (viime vuonna 156h ja nyt 310, kaksinkertaisesti siis!). Hyvältähän tuo näyttää ottaen huomioon sen, että sairaspäiviä on 45 ja siihen ei ole vielä laskettu kokonaan kylkivammaani.

Mitä tapahtui tammikuun ensimmäisenä päivänä?
Oltiin vaihdettu uusi vuosi ystäviemme Jaanan ja Hansun kanssa. Valvoin tapojeni vastaisesti pitkälle yöhön, joka seuraavana päivänä kostautui päänsärkynä. Kuitenkin roudasimme Hansun kanssa Kuopion Fressille tietokoneevehkeet ja  keskenämme harjoitimme bodycombattia peilin edessä.Mikä oli helmikuun tärkein päivä ja miksi?
Olin tammikuussa ollut kolme viikkoa poissa kotoa niin helmikuun viikonloput olivat minulle tosi tärkeitä. Sain olla Katrin ja Jeshkan kanssa ja omalla rakkaalla kotosalilla.

Fressin julkipari.

Laskiaissunnuntai.

Miksi vuoden 2012 maaliskuun voisi elää uudelleen?
Ihastuin mäkihyppyyn ja kävin sekä Cheekin että Adam Lambertin keikalla. Kai sitä nyt kelpaa! Oli muutenkin mukava viikonloppu Katrin kanssa Helsingissä Aatun hoivissa.
Mitä mieltä olet huhtikuun tapahtumista?
Olin Kuopiossa ekan viikon, jess. Koulussa oli tosi kivoja kursseja kuten kamppailulaji-kurssi. Kotona Kuopiossa oli stressaavaa. Oltiin irtisanottu kämppä ja piti löytää Lahdesta uusi sekä vielä pakata kaikki kimpsut ja kampsut. Sen kun sai tehtyä niin.. huh what a relief!
Millainen mielialasi oli toukokuussa?
Oli upeaa olla uudessa kotikaupungissa ja tutustua siihen. Ihanaa kun Katri ja koira olivat lähellä eikä tarvinnut enää mennä Kuopioon asti heitä näkemään. Pidimme synttärituparit, jotka olivat varsin onnistuneet. Toukokuuta varjosti rahattomuus, sillä Kela eväsi Katrilta kotikunnanmuutoksen takia asumislisän eikä sossukaan halunnut auttaa. Jouduimme molemmat lainaamaan tahoiltamme rahaa, jotta saataisiin laskut ja vuokra maksettua.

Millainen sää oli kesäkuussa?
KUUMA. Koko kesäkuun kuvakansio on täynnä bikineitä ja hehkuvaa aurinkoa. Kämpässämme ei voinut olla muuten kuin alusvaatteisillaan.


Mitkä olivat heinäkuun parhaat hetket?
Ilosaarirock sekä Melissa- ja Hanna-siskojen läsnäolo.Miten elokuu lähti käyntiin?
Töitä vaan tein kovasti ja treenasin as usual.


Masensivatko syyskuun säät?
Masennuksen aihe vaan kylkivamma eikä mikään säätilanne.


Miksi muistelet mielelläsi lokakuuta?
Mimmi tuli talouteemme.

Mitä olisit voinut tehdä toisin marraskuussa?
Oisin voinut ottaa vaikka edes kaksi ylimääräistä vapaapäivää enkä ympätä koko kuukautta niin täyteen puuhaa.


Kuka oli paras uusi tuttavuus?
Ystävystyin Janeten ja Viivin kanssa.


Vasemmalla vuoden 2012 uusi tuttavuus Hansu, oikealla vuoden 2013 Viivi.

Missä maissa kävit?
Virossa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

Tallinna.

Saigon ja tofuhommat.


Mitä haluaisit vuodelta 2014 joka ei onnistunut vuonna 2013?
Terveemmän kropan.

Vuoden suurin saavutuksesi?
Aloitin tulkin työt alkuvuodesta ja loppuvuodesta hakeuduin vielä liikunta-alan hommiin.Kärsitkö vammoista?
Alkuvuonna istahdin seinää pitkin suoraan pistorasian päälle, mikä pisti häntäluun kärsimään kuukaudeksi. Syyskuussa vammautin kylkiluuni / rintalastani ja vaiva on jatkunut tähänkin päivään asti, valitettavasti. Sitä myötä koulussa on numerot romahtaneet ja minulla koulumotivaatio hävinnyt kuin pieru Saharaan.

Aktiivisuustasoni koulussa heti vamman saatua.

Fiilikseni siitä.
Mikä oli mieluisin tv-sarja mitä seurasit?
Solsidan ja Orange is The New Black.Mikä oli paras lukemasi kirja?
Robert Cheeken Vegan Bodybuilding & Fitness joka on kylläkin vähän kesken vielä.. heh.


Mikä oli paras musiikillinen löytösi?
Headhunterzia olen kuunnellut (muutenkin kuin yhtä kappaletta) ja Scooteriin jälleenrakastuin. Ai niin Ilosaarirockista tarttui musiikkikuuntelulistaan Imagine Dragons. Loppuvuodesta ilmestyi Britneyn kahdeksas albumi Britney Jean ja Beyoncén visuaalinen albumi. Niille pointsit.


Imagine Dragons

Tietokoneelta kuunneltujen top-lista.


Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Aamulla tein uutta saliohjelmaa sillä aikaa kun Katri pisti aamupalan tulemaan. Saliohjelma laitettiin paperilta käytäntöön aamiaisen jälkeen. Päivällä tehtiin seitania ja Janette tuli meille kylään. Värjäsin Janeten hiukset. Pelattiin biljardia. Illalla Katrin kanssa kotitekoset pitsat ja alkoholiton kalja kruunasivat päivän.
Elokuvat:
Tänä vuonna lupasin olla stressaamatta siitä jos tavoite, 365 leffaa per vuosi, ei tule täyteen. Monet ovat ihmetelleet mistä ammennan aikani kaikelle. Miten ehdin katsoa niin paljon elokuvia, urheilla, opiskella, hoitaa koirat ja parisuhteen ja käydä töissä? Vastaus: en mitenkään. Jostain on otettava aikaa pois ja nyt aikaa on lähtenyt leffailusta ja lukemisesta. Aika paljon luultavasti myös parisuhteesta.. Maaliskuussa tuli ennätyskuukausi, koska olin sairaana pari viikkoa enkä pystynyt käydä työharjoittelussa enkä salillakaan. Leffoja katsoin 54. Lokakuussa listassa on hämmästyttävä määrä: kahdeksan elokuvaa. Viime vuoden summa oli 376 ja tämän vuoden 263. But guess what? I don't care.

Hienoa vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti